Frumoasa  Behati Prinsloo, îngeraș Victoria` s Secret,  a postat pe contul ei de Instagram prima fotografie cu burtica de gravidă, alături de mesajul: „Runda a doua!”. Admiratorii celor doi au reacţionat instantaneu, iar imaginea a primit sute de mii de like-uri şi zeci de mii de comentarii.

„Adam și Behati sunt atât de fericiți că vor mai avea încă un copil. Sunte niște părinți minunați”, a declarat și o sursă pentru revista People.

 

21576576_327822014350191_7382056515529605120_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Kate Middleton a șocat pe toată lumea cu decizia ei neașteptată. Ce se va întâmpla la nașterea celui de-al treilea ei copil

Mai au o fetiță, în vârstă de un an

Cei doi mai au deja o fetiţă, pe nume Dusty Rose, care a împlinit luna trecută un anișor. Adam și Behati formează un cuplu din 2012.  În anul 2013, relaţia celor doi se sfârşise, însă Adam şi-a dat seama că ea este aleasa, s-au împăcat după doar câteva luni, s-au logodit, iar în 2014  s-au căsătorit. Deşi cântăreţul a fost considerat ani de zile un adevărat Don Juan, iată că Behati l-a făcut în cele din urmă „băiat de casă”.

Behati a declarat pentru People că este uimită de ceea ce înseamnă să fii mamă. „E fantastic că ajungi să iubești o persoană mai mult decât ți-ai fi imaginat vreodată. Îl iubesc pe Adam, și atunci când te căsătorești și te îndrăgostești de cineva, crezi că nu poate exista o iubire mai mare decât asta. Dar apoi ai un copil și acesta este următorul nivel de iubire”, a mai spus Behati. De asemenea, superbul fotomodel a recunoscut că nu prea au dormit de când au devenit părinți. „Dar când îi vezi fățuca și cum zâmbește la tine, parcă merită orele nedormite”, a mai adăugat ea.

 

Citește și: