Conflict major la Survivor, într-un moment în care Faimoșii oricum erau dezbinați și cu moralul la pământ, după o serie de înfrângeri. În ediția difuzată marți seara, Ada și Doc s-au comportat ca în ringul de luptă și nu și-au mai cenzurat nici cuvintele, nici gesturile. Cei doi Faimoși s-au îmbrâncit, s-au înjurat, iar producătorii au fost nevoiți să pună o ploaie de „bipuri” la montaj.

„Eu sunt pregătit să plec acasă, vreau doar să vadă lumea cum sunteți voi. Tu poți să stai 300 de ani aici, cu genunchiul tău sau fără”, a răbufnit DOC la adresa fetelor, care au făcut o coaliție. „‘Tu te-ai trezit, cel care nu are pic de respect, Doc! Nu ai pic de respect față de noi, de oameni”, s-au apărat fetele.

ada-doc-bataie-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Femeile încearcă și fac de mult timp jocurile aici. Și încearcă să ne vrăjească pe noi că ele sunt extraordinar de OK și ele nu gândesc decât individual”, a completat DOC, la testimoniale, după care a pus tunurile pe Ștefania: „Tu ai 12 ani, știi sport și atât. Tu nu ai o dezvoltare de om, mai ai până să crești și să înțelegi niște aspecte. Stai liniștită, te manipulează fetele astea cum vor ele”.

Ada și Doc, conflict fără precedent la Survivor

Kamara a intervenit, și el, și a dezvăluit ceva care a aprins fitilul conflictului dintre Ada și Doc: „Pe mine mă deranjează când sunt scos la interval de fiecare dată și se face și pe la spatele meu. Pentru că eu nu am știut de votul grupului că s-ar putea să fiu eu. Voi ați spus să mă băgați pe mine, că eu pot să îi scot pe ei. așa e Ada?”.

„Aaa, am înțeles. Și să rămâi tu, mă, nu? Băăăi, eu vreau să pleci de o lună, m-ai înnebunit de cap! De când m-ai făcut… De când umbli în c***l gol și nu putem să… oameni căsătoriți, nu putem să stăm”, a izbucnit rapper-ul.

„Doc, oricum sunt mari șanse să pleci, de ce arunci cu c…t în mine? Am fost lângă tine, am stat în același pat. Îți țâțâie c…l și ai venit să arunci cu noroi în toată lumea. Ești în sevraj, toată lumea vorbește despre asta și ești și acasă la fel. Întreabă pe cine vrei din afară, că toată lumea vorbește că ești în sevraj”.

Sevrajul este un sindrom de abstinență, manifestat printr-o puternică suferință fizică și psihică. Sevrajul este specific perioadei de încetare a consumului de substanțe (nicotină, alcool, droguri), care au indus starea de dependență.

Ada și Doc au fost pedepsiți pentru comportamentul lor

Scandalul violent dintre Ada și Doc nu a rămas nepedepsit de producători. „Pentru comportamentul pe care l-ați avut pe insulă, pentru această altercație, voi veți primi o pedeapsă. La următoarea recompensă, Ada și Doc, voi nu veți participa. Este vorba de mersul de dincolo de o limită. Vreau să vă acceptați pedeapsa. Dacă nu acceptați pedeapsa, lucrurile se schimbă”, le-a spus prezentatorul Daniel Pavel, în consiliu.

Concurenții nominalizați pentru eliminare

Ca urmare a înfrângerii de marți, Războinicii s-au văzut nevoiți să facă nominalizări! Noi surprize au scindat tribul: Alin a fost cel propus de grup, iar Lucianna și Robert de către purtătorii de colan. Cei trei li s-au alăturat Adei, lui DOC și lui Ionuț Iftimoaie, din tribul Faimoșilor, la votul celor de acasă. Emoționanți, fiecare a transmis un mesaj către telespectatori, în speranța că aceștia vor decide că merită o nouă șansă. Lucianna a fost cea care a tras o concluzie încărcată de emoție: ”Survivor e ca viața. Aștept de la Dumnezeu și de la public ce o să fie mai bine pentru mine”.

Citește și: DOC și Bianca Patrichi, relație interzisă la SURVIVOR? „Bianca este tot timpul pupată de DOC. A fost o conexiune de la început”

Citește și: Zannidache e de nerecunoscut la 2 ani de la participarea la „Survivor România”: ”Tanc te-ai făcut, frățiorule!”