Marți, Faimoșii au câștigat Jocul de Recompensă, însă l-au pierdut pe cel mai important, pe cel de Imunitate, așa că în Consiliu nu au stat deloc liniștiți. Daniel Pavel a anunțat că, de data aceasta, vor pleca doi concurenți din tribul Faimoșilor.

Actrița Ada Dumitru, care are probleme de sănătate, a fost primul nume rostit de domnu’ Dan. „Tu, Ada, vei părăsi Survivor pe considerente nmedicale”, i-a spus acesta. Anunțul i-a lăsat fără cuvinte pe colegii ei de echipă.

„Într-adevăr, ovarul meu are nevoie de îngrijire o perioadă, dar sunt convinsă că totul va fi bine. Sănătatea e pe primul loc. Când am ajuns aici, am zis că eu mai mult de două săptămâni nu stau. Și, după aceea, am luptat, am avut noroc de oameni frumoși, de amintiri incredibile, e greu să explici ce trăiești aici. Vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru tot ce am trăit împreună“, a spus Ada, emoționată.

mihai-zmarandescu-si-iubita-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mihai Zmărăndescu: „Ce pot să zic, plec dintre anumiți șerpi”

A urmat nominalizarea colectivă, în urma căreia propusă pentru eliminare a fost Carmen Grebenișan. Ionuț Iftimoaie și Ștefania, câștigătorii imunității individuale, i-au nominalizat pe Remus, respectiv Mihai Zmărăndescu. „Votul Ștefaniei a venit către mine inopinat, fără justificare și motivul pentru care m-a nominalizat a fost să nu intre cei doi cu Kamara, știind că are șanse foarte mari să ajungă departe în competiție.

Șerpărie, dacă mă întrebați pe mine, dar asta denotă caracterul oamenilor. În același timp, când o să ies o să mă duc direct la băiatul meu. Și atât“, a comentat Mihai Zmărăndescu alegerea Ștefaniei. În urma voturilor generale (aceasta fiind o excepție în săptămâna Unificării) concurentul care a părăsit competiția a fost Mihai Zmărăndescu. El a intrat în concurs pe 13 februarie.

„Ce pot să zic, plec dintre anumiți șerpi. Vă mulțumesc tuturor! Ați fost mai oameni decât mulți din echipa asta, chiar dacă am fost adversari pe traseu (se referă la Războinici). Aici am observat că mulți aleargă după premiul cel mare. Și vor realiza că poți să ai toți banii din lume, dar coloana vertebrală este cea mai importantă“, a spus acesta.