În orașul pregătit cu multă vreme înainte pentru un regal cinematografic, echipa filmului ”Dincolo de calea ferată” s-a bucurat de o primire entuziastă din partea publicului, la premiera internațională a peliculei regizate de Cătălin Mitulescu.

“Am avut parte de o primire minunată la Karlovy Vary. Și în oraș, și în săli, se simte tradiția artei cinematografice, iar oamenii sunt nerăbdători să vadă filme care să-i bucure și să-i emoționeze!”, povestește Ada Condeescu.

A avut o apariție demnă de Hollywood

Actrița a afișat pe covorul roșu o ținută care a impresionat și a făcut blițurile să clipească necontenit. „Ca de fiecare dată, emoțiile dinainte de covorul roșu au fost mari! M-am simțit fantastic în rochia creată de Maria Lucia Hohan, o culoare specială, pe care nu am mai purtat-o până acum, perfectă pentru covorul roșu de vară! Am avut profesioniști care s-au ocupat de look-ul meu, Tony and Guy și Guerlain, așa că, la acest capitol, pot spune că am fost sigură pe mine!”, spune Ada Condeescu.

Modul în care a fost primită pe covorul roșu echipa filmului ”Dincolo de calea ferată” a avut un puternic impact asupra acestora:

„Împreună cu o parte din echipă, regizorul Cătălin Mitulescu, Ion Ioachim Stroe, editorul filmului, Daniel Mitulescu și Jean Paul Wall, compozitor, am pășit pe covorul roșu la ora 20:00 și a fost ceva cu totul spectaculos! Când mi-am auzit numele strigat la un nivel foarte ridicat de decibeli, în timp ce coboram din mașina oficială a festivalului a fost un moment de emoție maximă pentru mine! Ești cumva între tu cu tine, într-un spațiu mic și confortabil și spectacolul blitzurilor și al strălucirii. Sala a fost plină, aproape 2500 de oameni, au fost râsete, dar și emoție. A fost o proiecție foarte reușită. Sper ca „Dincolo de calea ferată” să aibă un traseu frumos și plin în toată lumea!”, mai adaugă actrița.

Credit foto: PR

Anda Condeescu și o parte din echipa filmului ”Dincolo de calea ferată”

Credit foto: PR

Pe scena festivalului Karlovy Vary

Protagoniștii filmului sunt Ada Condeescu și Alexandru Potocean, „Dincolo de calea ferată” fiind singura peliculă românească dintre cele 12 aflate în competiție la cea de-a 51-a ediție a Festivalului de Film de la Karlovy Vary.

Credit foto: PR