Actrița a ținut totul secret. Nu a dat nimic de bănuit pe reţelele de socializare, nu a postat nicio poză cu sarcina, dar  la Premiile Gopo, silueta a dat-o de gol.  Cunoscuții ei au rămas uimiți când au văzut-o la eveniment cu burtica așa proeminentă.

Ea a purtat o rochie mai lungă, care i-a pus în evidenţă sarcina. Aşa s-a aflat de fericirea pe care o trăieşte din nou.

Ada Condeescu a oferit şi câteva detalii despre sarcină, îşi doreşte să nască natural.

„E foarte bine, e minunat. Naşterea va fi undeva la sfârşit de toamnă-iarnă şi nu mi-am făcut niciun plan, o să văd ce se va întâmpla până atunci. Eu sunt pro naştere naturală şi am şi un doctor ce mă încurajează cu privire la acest aspect, sper să pot naşte normal şi natural.”, a declarat Ada pentru verdict.ro.

În plus, actriţa a mai adăugat că nu vrea să dezvăluie nici sexul, dar nici numele bebeluşului din burtică: „Nu ştiu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâţi, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranţa va fi aşa cum a fost şi la Ecaterina, va avea povestea lui numele.”, a mai adăugat ea.

Actriţa Ada Condeescu este căsătorită cu Cătălin Mitulescu din anul 2016 şi au împreună şi o fetiţă care a venit pe lume în februarie 2018.