Ada Condeescu a devenit mamă pentru a doua oară la 32 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de actriță pe rețelele de socializare.

Frumoasa actrița este în culmea fericirii. Ea a născut un băiețel perfect sănătos și a mărturisit că și ea se simte minunat. Ada a născut într-o clinică privată din București și acesta este al doilea copil pe care îl are alături cu soțul ei, regizorul Cătălin Mitulescu.

„Fericire pura! Aproape 24 de ore de cand a venit pe lumea noua minune! Baietelul nostru perfect sanatos si deja atit de curios! Ii multumesc medicului meu, Marius Romila, si intregii echipe Medicover pentru atentia, devotamentul si implicarea cu care m-au insotit in aceasta extraordinara experienta a nasterii naturale! Ne simtim perfect iar in cateva ore vom fi deja acasa!! Yuhuuuu! Inca nu-mi vine sa cred!

Ada-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Actrița Ada Condeescu a dezvăluit că este însărcinată în luna iulie,când și-a făcut apariția la Gala Premiilor Gopo, cu burtica de gravidă la vedere. Actrița a ținut totul secret până atunci. Nu a dat nimic de bănuit pe reţelele de socializare, nu a postat nicio poză cu sarcina, dar  la Premiile Gopo, silueta a dat-o de gol. Ea a purtat o rochie mai lungă, care i-a pus în evidenţă sarcina. Aşa s-a aflat de fericirea pe care o trăieşte din nou.

Ada Condeescu formează un cuplu cu regizorul Cătălin Mitulescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, în cadrul unei ceremonii discrete și mai au împreună o fetiță, pe nume Ecaterina.

Citește și:

Unde s-a mutat George Burcea după despărțirea de Andreea Bălan

La 51 de ani, vedeta din Friends s-a logodit! În trecut s-a iubit și cu Julia Roberts