Artista, care a trecut prin clipe grele din cauza infecției cu noul coronavirus, s-a enervat serios atunci când unii dintre internauți au acuzat-o că ar fi mințit și că totul ar fi fost numai o înscenare. Mai mult, au acuzat-o că a luat bani pentru a anunța că a fost diagnosticată cu Covid.

Asta, în timp ce Amna chiar a avut nevoie de spitalizare. În prezent artista a fost externată și s-a întors acasă, în izolare, cu o stare vizibil îmbunătățită, dar nu complet în afara pericolului.

Amna a spus că în toată această perioadă a primit multe mesaje de încurajare și de susținere, dar și unele de-a dreptul răutăcioase și complet lipsite de empatie. A fost acuzată pe față că a mințit și că totul nu a fost decât o înscenare.

”Cum se face ca toate ‘vedetele ‘astea nu au nevoie de intubatie? Cum se face ca stau toată ziua pe Instagram și va vinde vouă gogoși ca vai ca au ‘covid‘?”, i-a scris cineva.

”A omis sa spuna ca celelalate ‘vedete’ ca este Asimptomatică ” – i-a aruncat în față artistei altcineva.

”Te ai vândut și tu …păcat”, ”Pinochio!”, ”Ai omis sa spui vaccinati-va! ? ? ? . Primeai mai multi bani” – sunt alte mesaje primite de către vedetă.

”Cât cașcaval ai primit pt astfel de postare???”, ”Câți bani ai primit?” sau ”Câți bani ai luat? Hai lasa vrăjeala ! Cum se face ca o simpla răceala vai gata este covid, bai ne lași ! In loc sa tragi cu poporul sa nu ne mai tina in case blocați sa ieși și tu pe străzi la proteste! Toată ziua stai și te filmezi și faci reclame!” – continuă șirul mesajelor.

Cântăreața nu a mai putut suporta și a cedat: ”Ăsta este ultimul lucru pe care mi-l doream: să stau de vorbă despre așa ceva în momentele astea, dar efectiv, de ieri, de când am făcut postarea, numai „prieteni” de genul ăsta, printre mesajele foarte frumoase, sunt și acești oameni care nu cred că eu sunt bolnavă, care cred că totul e o înscenare.

În primul rând, sunt niște acte care dovedesc asta, în al doilea sunt niște niște doctori care se ocupă de mine. Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”, a răbufnit Amna pe rețelele de socializare.

„Vă dau o veste nasoală, chiar și persoanele publice să îmbolnăvesc. Vă vine să credeți sau nu, chiar și oamenii ăștia au probleme și vă datorăm o bucată din viața noastră, nu să fim falși și să se ne prefacem că tot timpul este totul roz. Ba din contră, eu în locul vostru aș aprecia sinceritatea și transparența. (…)

Vă doresc multă sănătate, mai ales celor care pun la îndoială cuvântul meu. Vă doresc din tot sufletul să nu vă lovească acest COVID, pentru că nu aș vrea să simțiți cât de nasol este”, a mai spus Amna tot pe rețelele de socializare.

Vezi și Amna, infectată cu coronavirus, a ajuns la spital. Nu are decât 37 de ani. Ce le-a transmis fanilor

Citește și:

Prințul Philip, despre interviul acordat de prințul Harry lui Oprah. Ce voia să-i reproșeze nepotului său?

Oana Roman e depășită de situație. Vedeta a decis că doar un psiholog o poate ajuta