Piers îl critică aspru pe Harry, după ce acesta a fost invitat ca speaker la un summit al miliardarilor, ce a avut loc recent la Miami, organizat de una dintre cele mai puternice bănci din lume.

Ducii de Sussex au ținut câte un discurs pentru care ar fi fost plătiți cu sume între 500.000-1.000.000 de dolari. Harry a ales să vorbească pentru acești bani despre pierderea mamei lui, regretata prințesă Diana, care a murit când el avea doar 12 ani, și despre ședințele de terapie pe care le face de câțiva ani pentru a trece peste această trauma, despre problemele lui mentale.

Vezi și Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc într-un adevărat palat în Canada. Cum arată noua lor casă

Morgan critică atitudinea lui Harry într-un editorial în Daily Mail pentru discursurile lui publice în care vorbește constant  despre „cum se luptă el cu durerea lui”  și susține că ducele de Sussex a început să exploteze comercial moartea mamei lui pentru a câștiga sume mari de bani”.

Citește și: Prima apariție în public a prințului Harry și a lui Meghan Markle de când s-au retras din familia regală. Ținutele lor au atras atenția tuturor

Celebrul jurnalist britanic susține că Harry este ipocrit

„Într-adevăr, Harry nu a vorbit despre altceva în ultimii ani, în mod constant se folosește în discursurile lui publice despre lupta cu durerea lui  de acum 23 de ani” , scrie Piers.

Jurnalistul susține că înțelege că Harry a suferit o astfel de pierderea la o vârstă foarte fragedă și că i-a fost într-adevăr foarte greu, precizând însă că milioane de oameni au trecut prin asta, chiar și el și-a pierdut tatăl când era foarte mic.

„E o diferență mare să vorbești despre asta pentru a atrage atenția publicului să conștientizeze că durerea poate crea probleme mentalre-și să o faci în mod privat pe o sumă urială în fața a unei mulțimi de bancheri superbogați, importanți oameni de afaceri, politicieni și celebrități”, notează acesta.

Mai mult, Piers îl acuză pe Harry că este ipocrit,  precizând: „wxplotează comercial moartea mamei lui pentru a câștiga sume mari de bani”.

Vezi și: Meghan Markle și prințul Harry se mută și din Canada. Unde vor locui ducii de Sussex?

Citește și: