A postat pe Instagram două poze în oglindă: atunci (cu puțină vreme înainte de a naște) și acum (la un an de când a adus pe lume o fetiță).

Peste 6.000 de persoane i-au apreciat progresul, pentru că abdomenul actriței arată ca al unei femei care nu a fost niciodată însărcinată și care petrece mare parte din timp la sală.

Mai în glumă, mai în serios, fanii i-au și bătut obrazul, cu simpatie: ”Știi că s-a putut bine, nu te mai răsfăța:)”.

”Eu după 9 ani încă mai sper la abdomen din ăsta!😂😂😂 Felicitări, arăti 💣💣💣”, ”Ppphhhuuuu 😮 altele fără sarcina nu au asa abdomen😁 felicitări 👏 și crestere mare la minunății❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Nevoită să se îngrașe de două ori câte 10 kilograme, pentru câte un rol

Ce sau câtă muncă stă în spatele unei astfel de apariții doar Olimpia Melinte, mamă a doi copii la cei 35 de ani ai săi, știe. Cert e că vedeta nu a vorbit niciodată despre cure de slăbire. Scria însă pe blogul ei că a ținut de două ori cure de îngrășare, pentru două roluri.

De fiecare dată a fost nevoie să se îngrașe câte 10 kilograme. Chiar dacă recunoaște că se temea, pur și simplu ocazia de a juca în Cannibal, proiectul regizorului spaniol Manuel Martin Cuenca, era una rară, care merita orice sacrificiu.

”Am mâncat zeci de burgeri, de porții de tortilla, de shake-uri și de cartofi prăjiți cu maioneză”, scrie ea pe blog.

A urmat „Selfie, o comedie regizată de Cristina Iacob, în care, surpriză! trebuia să o joc pe Roxy, o adolescentă plinuță și foarte nemulțumită de felul în care arată. Și pentru acel rol m-am pus din nou pe treabă, doar căpătasem experiență în domeniul dietelor de îngrășare…

Doar că de data asta am avut mai mult timp la dispoziție, am luat 10 kg cam într-o lună și am făcut cunoștință cu o echipă minunată de antrenori de fitness și nutriționiști, care stăteau lângă mine să-mi monitorizeze greutatea – kilogramele acelea trebuiau să rămână acolo pe perioada filmărilor, toți le păzeau ca și cum ar fi fost bijuteriile coroanei”, își amintește actrița.

”M-am identificat atât de bine cu Roxy și am reușit să exorcizez acolo toți demonii adolescenței. La premieră, însă, toată lumea mă felicita pentru cât am slăbit, oamenii mă tot întrebau cum s-a întâmplat asta, ce dietă minune am ținut? Da, mă întorsesem la greutatea dinainte de filmări și oricât de mult încercam să explic eu că traseul fusese un pic invers, în cazul meu, nimeni nu înțelegea: „cum adică te-ai îngrășat pentru film? adică tu erai slabă înainte?”, cu suspiciune în privire, ironie în glas.

Am renunțat la detalii, răspundeam cu un simplu „mulțumesc” pentru toate complimentele și discuția continua fără alte întrebări legate de dieta minune”, își amintește actrița, care înțelege cum e să fii nedreptățit din cauza gabaritului. Recunoaște că în adolescență a suferit de complexul „fetei grasuțe”. ”Mă priveam frecvent în oglindă și îmi reproșam că sunt prea grasă, deși nu aveam mai multe kilograme decât acum”, spune ea.

Like-urile de pe rețelele de socializare nu sunt semne de afecțiune”

Câtă vreme a trebuit să fie ”grasă” pentru rol, a avut timp să înțeleagă câte ceva despre lumea în care trăim.

”M-am simțit invizibilă pe toată perioada filmărilor, sufeream împreună cu Roxy, fata aceea minunată care era luată mereu peste picior pentru că nu arăta ca fetele de pe coperțile revistelor. Probabil atunci s-a produs un declic în mintea mea, am înțeles că societatea/publicul/ media te vrea fără cusur sau cel puțin pretinde asta de la tine, așa că am renunțat să mai caut perfecțiunea în orice și m-am întors la mine. Acum e foarte la modă cuvântul „autentic”, dar asta am încercat să fac atunci, să trăiesc cu mine așa cum sunt.

Like-urile de pe rețelele de socializare nu sunt semne de afecțiune și oricât de multe ar fi nu te fac să te simți iubită sau acceptată, asta a înțeles la finalul filmului Roxy și asta sper să fi înțeles și spectatorii, mai ales cei tineri. Era ca o pildă pe care o primeam din partea acestei puștoaice, deși eu trecusem demult de vârsta la care era ea.

Roxy și Nina au fost parte din mine, fetele plinuțe și simple care tânjeau, mai mult decât orice, după iubire, doar de asta avem nevoie cu toții, nu?

Suntem la distanță unii de alții acum, avem mințile încărcate de griji și trupurile aproape inerte, dar ar fi bine să ne scuturăm de gândurile negre, să ne privim cu blândețe, să ne iubim pe noi înșine indiferent de numarul de kilograme, înalțime, culoarea pielii sau… aprecierile din online”, mai scrie vedeta online.

Vezi și Olimpia Melinte, despre cel mai greu moment din viața ei: ”Cu o voce metalică, disperată, ca o lupoaică ce urlă după puiul ei le-am strigat – Unde e copilul meu? Cum e?”

Citește și:

Ozana Barabancea și-a mai făcut o operație la stomac: ”Pandemia mi-a făcut felul”. Acum a spus și câte kilograme avea înainte să se opereze

Anamaria Prodan, apariție de senzație la lansarea propriului parfum. Petrecere grandioasă, la piscină