Meghan Markle a devenit cunoscută pentru rolul lui Rachel Zoe din serialul „Suits”, însă înainte să se facă remarcată ea apărea în diverse emisiuni ca foromodel, în ținute sumare și extrem de sexy, ba chiar era protagonista unor ședințe foto incendiare.

Astfel, în 2013, la doar doi ani după ce a semnat contractul cu serialul care avea să o facă celebră, Meghan a dat un interviu pentru revista pentru bărbați Men’s Health. Ea a vorbit despre pasiunea ei pentru mâncare și jurnaliștii au întrebat-o care sunt secretele unui burger perfect și ale unei fripturi suculente. Însă, ședința foto care a însoțit interviul a fost una extrem de provocatoare, pe care astăzi Meghan ar vrea să o uite.

meghan-sexySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Potrivit express.co.uk., Andrew Morgan, un cunoscut biograf regal, dezvăluia în cartea ei că Meghan era „drăguță, neșflefuită și foarte naturală (…) S-a jucat cu camera video, dar părea să nu se simtă confortabil, conștientă că era portretizată într-un anume fel pentru a fi considerată atrăgătoare de bărbați. A crezut că a lăsat acele zile în spate, în „era” emisiunii Deal or No Deal. Nu era un rol pe care să vrea să-l joace pe mai departe”.

Foto: capturi youtube

Îmbrăcată în fustă mini, pantaloni scurți și topuri care lăsau abdomenul și sutienul la vedere, Meghan este la ani lumină de imaginea pe care o promovează de când s-a căsătorit cu prințul Harry, la cinci ani de la ședința foto cu pricina.

Acum, Meghan a devenit una dintre cele mai elegante femei din lume și atrage mereu atenția cu aparițiile ei.

Citește și:

Oana Roman se mărită din nou cu Marius Elisei : „Nu am apucat să-mi schimb actele”

Oana Zăvoranu, de partea Ralucăi Pastramă după ce bruneta a divorțat de Pepe. Ce sfaturi i-a transmis?