E o schimbare mare față de greutatea anterioară divorțului de Alexandru Papadopol. Deși și atunci arăta bine, transformarea e vizibilă.

Vedeta trecută de 40 de ani, care afirmă că acum se simte excelent în pielea sa, a postat pe rețelele de socializare două poze în oglindă cu ea în costum de baie, una de acum 3 ani, când cântărea 63 de kilograme, și una actuală.

Chiar nu contează câte kg aveam, întotdeauna am pus poze cu mine, in costum de baie, vara. Fericirea nu este direct proporțională cu greutatea, ea vine la pachet cu încrederea și iubirea de sine. Nu e ciudat că deși ești frumosă nu știi să strălucești?
Da, vorbesc cu tine femeie, căci așa am făcut și eu.

Mă simțeam pierdută și nu înțelegeam de ce”, a scris vedeta, povestind în continuare pe blog despre o perioadă a vieții sale în care nu mai știa cine este, în care nu mai știa să se bucure. Din fericire, ”căderea în gol”, cel mai probabil divorțul, a forțat-o să privească în interiorul ei și să se regăsească, să reînvețe să fie fericită.

Vezi și Ioana Ginghină fură startul. E deja în costum de baie! Are un cocteil de uleiuri pentru bronz, rețetă proprie: ”Amestecul este din..”

Citește și: