Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că a depus actele de divorț. La scurt timp după anunțul făcut de antrenorul Universității Craiova, Anamaria Prodan a avut prima reacție.

Antrenorul a declarat că nu se va dezice niciodată de căsnicia cu Anamaria Prodan, însă își dorește să meargă pe alt drum.

“Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.

Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Anunțul făcut de Reghe a venit la scurt timp după ce au apărut zvonuri că presupusa iubită a acestuia, Corina Bilcon ar fi însărcinată în șase luni.

Anamaria Prodan a reacționat imediat. Impresara de fotbal nu se dezice de familia ei și a declarat că iubirea pentru soțul ei este mai puternică decât orice, mărturisind că familia pentru ea, spunând că „Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară”. Cei doi formează un cuplu din 2008.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime, comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr.!

Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Prostiile presei gen lovitură pentru Anamaria Prodan sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei!Satisfacție nu vom da nimănui, pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citește și:

Madonna șochează din nou. Artista și-a expus lenjeria intimă în timpul unui interviu televizat

Tu știai că Macaulay Culkin are un frate care îi seamănă leit?