E uimitor câte a reușit să realizeze artistul până la vârsta de 28 de ani, inclusiv pe plan personal, el căsătorindu-se anul trecut.

Dar începuturile sale nu anunțau cine știe ce. S-a lăsat de liceu pentru a face muzică și nu a fost deloc ușor. Crescut în Suffolk, a fost dus de mic la concerte de către tatăl său, așa sădindu-i-se dragostea pentru muzică.

La început cânta peste tot, atât în Suffolk, cât și la Londra, inclusiv în stradă. Pentru a avea un loc unde să doarmă noaptea, se baza pe bunăvoința celor din jur, nu doar prieteni sau amici, ci și străini.

”În 2009, cântam prin Londra deja de patru ani. Am pierdut locul în care stăteam și am început să rămân peste noapte la oameni pe care îi cunoșteam. A fost interesant și amuzant. M-am distrat bine în perioada aceea”, declară artistul.

”Am întâlnit o groază de oameni și am avut o grămadă de experiențe pe care un tânăr de 18 ani probabil nu ar fi trebuit să le aibă. Apoi, am rămas fără casă, așa că întrebam oamenii din public, de pe scenă, dacă are cineva un loc pe canapea, în noaptea aceea. De obicei, mergea”, a mai povestit artistul.

Iar când chiar nu găsea o casă în care să înnopteze, ceea ce se întâmpla foarte rar, după cum afirmă el, dormea sub cerul liber, în fața Palatului Buckingham, sau la metrou.

Citește și: