Deși este la vârsta la care are deja nepoți, acesta are mușchii mai bine definiți ca în tinerețe și un tonus de zile mari.

În 2018, Mel Gibson a dat jos 14 kilograme în opt săptămâni, după ce a lucrat cu un antrenor personal, iar de atunci, sesiunile de exerciții fizice sunt urmate cu sfințenie.

Chiar și când este plecat de acasă, se asigură că are unde să facă sport. Așa s-a întâmplat și recent când, aflat în Scoția, acesta nu a trecut pe lângă o sală de sport, ci, bine echipat, chiar a intrat și s-a antrenat. Apoi, și-a etalat mușchii, iar poza făcută după antrenament a ajuns pe pagina de Instagram a sălii de sport din Glasgow.

actorul-e-un-pachet-de-muschiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

O întâlnire întâmplătoare cu o antrenoare de fitness i-a schimbat viața

Lui Mel Gibson nu i-a fost deloc ușor să scape de greutatea care-l incomoda și-i afecta nu numai tonusul, ci și sănătatea, însă soarta a vrut ca el să întâlnească omul potrivit și să reușească să-și îndeplinească obiectivul. Totul s-a întâmplat într-o zi oarecare din 2018, când se afla singur la masa de prânz și a intrat în vorbă cu Sam Jackson, aflată și ea singură la o masă apropiată. Din câteva cuvinte a aflat că femeia este antrenor personal.

Atunci, actorul s-a plâns că nu poate scăpa de burtă, iar Sam i-a promis că în opt săptămâni îl va ajuta să arate cum își dorește. „Miracolul” s-a produs, iar Gibson, nu numai că a reușit să arate mai bine și să se simtă mai bine, ci s-a îndrăgostit iremediabil de sport.

„Mă plângeam că nu pot să scap de roata de rezervă (grăsimea abdominală – n.red.). Acum, toate hainele îmi vin, iar spatele nu mă mai doare. Dorm mai bine. A fost chiar miraculos. Mă simt bine, sunt sănătos!”, povestea actorul nu demult.

Vezi și Mel Gibson e îndrăgostit lulea la 63 de ani. Toți rămân mască când o văd pe iubita lui

Citește și:

Teo Trandafir, despre marea ei marea dragoste: “Am plâns în brațele mamei vreo doi ani de durere că nu mai sunt cu el!”

De ce nu prezintă Gina Pistol „America Express”. Vedeta a devăluit adevăratul motiv. Ce a avut Smiley de spus