Ioana Ginghină recunoaște că are planuri mari alături de soțul ei. Și toată lumea e curioasă dacă acestea includ venirea pe lume a unui nou mebru al familiei. Actrița e deja mamă a unei fete adolescente, Ruxandra, de 15 ani, rezultată din căsătoria cu Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină, pregătită să devină din nou mamă?

Întrebată dacă s-a gândit să-și extindă familia, Ioana Ginghină a recunoscut recent că un copil ar fi binevenit în viața ei, însă nu știe dacă corpul ei ”simte la fel”.

Cu eleganță, aceasta a dat de înțeles că ar aprecia dacă nu ar mai auzi această întrebare, dând de înțeles că nici creierul ei și nici inima nu pot face o astfel de alegere.

„Tot primesc întrebarea asta și cumva, pentru că sunt o doamnă, o evit. De ce? Vă zic și poate se termină astfel de întrebări. La 46 de ani există o chestie fiziologică numită premenopauză, care îți limitează zona asta de a mai face copii.

Fiziologic corpul meu nu știu dacă îmi mai permite să fac un copil, dar e binevenit dacă e să vină”, a mărturisit vedeta.

nunta-ioana-ginghina-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 26

Lună de miere în trei. Ce destinație au ales

Ioana Ginghină a dezvăluit locația aleasă de ea și actualul soț pentru luna de miere. Va fi o lună de miere în trei.

Chiar dacă nunta a trecut, Ioana Ginghină mai are extrem de multe motive de bucurie pe viitor, întrucât o așteaptă o vacanță exotică, departe de România. Vedeta a dezvăluit, astfel, că luna de miere va avea loc în perioada Revelionului, când ea și actualul său soț au decis să plece în Thailanda.

Chiar dacă aceasta ar trebui să fie un moment de sărbătoare în doi, nu va lipsi din decor nici fiica acesteia, Ruxandra, care îi va însoți pe cei doi timp de două săptămâni într-o experiență unică.

„Luna de miere va fi cred că după Revelion sau poate cu o zi două înainte de Revelion vom pleca. Acum discutăm despre asta. Vom pleca în Thailanda două săptămâni și abia așteptăm. Toți trei vom pleca, nu numai noi doi.

Abia așteptăm, este o experiență unică pentru toți trei, niciunul dintre noi nu a mai fost în Thailanda și pentru asta sunt foarte încântată și abia aștept. Aștept mai mult decât nunta, Crăciunul, și Thailanda”, a explicat Ioana Ginghină pentru wowbiz.ro.

Nunta Ioanei Ginghină, marcată de mai multe evenimente neplăcute. Soțul vedetei a ajuns la spital, iar poliția a fost chemată de mai multe ori

Ce planuri are cu actualul soț

Înainte de a se căsători pentru a treia oară, iată ce declara actrița legat de așteptările pentru acest mariaj:

„Eu, imediat după divorț, gândeam că mă leg la cap când nu mă doare. De câte ori vedeam un cuplu care se căsătorea ziceam: uite alții care se nenorocesc.

Nunțile la tinerețe vin cu treaba, trebuie să faci casă, copii. Eee, nunta la 40 plus nu e așa, pentru că deja copilul este mare, nu mai gătești, casă am. Acum am, pur și simplu, un partener cu care vreau să mă bucur de viață. Ne dorim să călătorim, să ne iubim, să facem dragoste!”, mărturisea actrița pe rețelele de socializare.

Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 15 ani și este bucățică ruptă din tatăl ei, Alexandru Papadopol. Ruxi, ședință foto ca o divă

Viață amoroasă tumultoasă

Puțini știu că Ioana a mai fost căsătorită tot cu un actor, Daniel Tudorică (51 de ani). Avea doar 21 de ani când s-a măritat cu acesta, dar căsnicia nu a durat mult. Și-a dorit însă să divorțeze urgent, în momentul în care în viața ei apăruse Alexandru Papadopol. Ioana Ginghină a avut o relație și cu Gabriel Coveșeanu – Cove, însă iubirea lor nu a durat mai mult de un an.

Vezi și Ioana Ginghină s-a măritat a treia oară și a făcut petrecere în curtea casei. Cum s-a îmbrăcat actrița în ziua cea mare

Citește și:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anunțat când se căsătoresc. Detalii despre nuntă: ”Vom dansa primul dans al vieții noastre împreună”

Alina Sorescu, despre bărbatul care i-a făcut avansuri după divorțul de Alexandru Ciucu. Ce spune despre împăcarea cu tatăl copiilor ei