Acum că e singură, Oana Roman vrea să continue șirul îmbunătățirilor. Își va face o abdominoplastie, pe care și-o dorea de multă vreme, dar de care nu a avut timp până acum.

Acum că e singură, nimic nu o mai poate opri. A început deja să se organizeze și curând vom vedea rezultatele operației.

”Plec la spital. Mă duc pentru a face un rând de analize de sânge și ecografie abdominală. Pentru că eu fac analize de două ori pe an și mă pregătesc să fac totuși acea operație de abdominoplastie pe care o tot amân de câțiva ani și pe care sper s-o fac în această primăvară.”, a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Iată că e hotărâtă să ajungă cea mai bună variantă a ei, după ce a topit zeci de kilograme.

În urma procedurii, una de ordin estetic, vedeta va avea un abdomen mai subțire, asta pentru că procedura presupune îndepărtarea excesului de piele și grăsime. În această zonă, Oana roman arev o problemă, motiv pentru care nu poate face nici exerciții fizice care să o țintească.

La ce proceduri a apelat până acum Oana Roman

La capitolul operații estetice, Oana Roman nu prea are ce povești. A reușit să slăbească spectaculos cu dietă, dar și tot felul de proceduri. Vedeta a apelat la mai multe proceduri de remodelare corporală pentru a ajunge la rezultatul mult dorit, investind și destui bani.

”La operații estetice nu m-am gândit, dar eu am reușit să slăbesc foarte multe făcând câteva proceduri de remoderare corporală, ceva bani am investit în chestia asta, nu am stat să mă gândesc la o sumă anume, important este să faci cu măsură ce trebuie la momentul oportun. Aveam o perioadă când cheltuiam foarte mulți bani pe haine și pe accesorii”, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

Oana Roman, surpriză de proporții din partea lui Marius Elisei! Ce gest neașteptat a făcut acesta

Pare că lucrurile se îndreaptă pe mai multe planuri. După războiul reprlicilor dintre ea și fostul soț, Marius Elisei, acesta a făcut un gest care pare să anunțe un fel de împăcare sau măcar de armistițiu.

Vedeta a avut parte de o surpriză de proporții din partea fostului soț, pe care a ținut să o împărtășească.

Se poate spune că Marius Elisei a făcut un prim gest înspre ea. Asta, deși anunțase răspicat că nu mai nvrea să o vadă.

”I-am zis că îmi pare foarte rău…”

De Ziua Femeii, Marius Elisei a vrut să facă un gest frumos, oricât de mare a fost cearta cu fosta soție. Așadar, în timp ce își desfășura activitățile zilnice, Oana Roman a primit un apel la care nu se aștepta, iar la celălalt capăt al firului era chiar Marius Elisei, care a sunat-o ca să afle unde este.

Ce a vrut el, de fapt, să facă, a fost să îi ofere Oanei Roman un buchet de flori de 8 martie, semn că nu a uitat de cea de care a fost îndrăgostit atât de mulți ani. Însă, Oana Roman nu a putut să-i facă loc în programul organizat ”până la virgulă”, astfel că i-a spus că pur și simplu nu are timp să se întâlnească cu el.

”A sunat să ne întrebe unde suntem, ca ar vrea să ne dea niște flori, cred. Eu nu am avut timp nici să respir azi, așa că i-am zis că îmi pare foarte rău, dar eu am programul foarte bine organizat, termin pe la zece, nu știu ce să zic.”, a decalarat Oana Roman la Antena Stars.

Dorința Oanei Roman, legat de Marius Elisei

Oana Roman nu a vorbit despre vreo împăcare cu Marius Elisei, însă a spus că cel mai important lucru pentru ea, în acest moment, este ca el să aibă o relație bună cu fiica lui. De asemenea, a spus că își dorește ca lucrurile să fie bune între cei doi, de dragul Isei.

”Pentru mine, cel mai mult contează ca el să se vadă cu Isa și să aibă cu ea o relație bună. Și cu mine, să fim civilizați și normali la cap.”, a mai spus vedeta.

Vezi și Oana Roman, momentul adevărului în costum de baie, în Egipt. Se cunoaște că a slăbit 25 kg

Citește și:

Nouă pereche confirmată la America Express: ”Noi doi, ca și cuplu, ca și concurenți, îi vom cam bate pe toți!” Își lasă fetițele acasă și merg în aventura vieții lor!

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit doi ani. Mesajul duios al solistului pentru cele mai importante femei din viața lui