„N-aş putea să spun că aveam un surplus de bani până acum doi ani. Aşadar, pentru mine acest aspect reprezintă o experienţă încă proaspătă şi, întrucât niciodată n-am avut bani, întotdeauna mi-a fost frică de această idee”, a declarat actrița în vârstă de numai 29 de ani.

„Când am ajuns în sfârşit în situaţia de a ieşi în oraş şi de a-mi cumpăra un tricou, mi-am spus: <>”, a mai spus Brie, extrem de modestă.

„Nu am nevoie de prea multe lucruri, am o jachetă de blugi pe care o port de trei ani. Mă simt bine cu ea, nu am nevoie de altă jachetă de blugi”, a mai spus Brie, care a devenit celebră după rolul făcut în filmul ”Room”, unde dă viață unei tinere care a fost răpită şi a născut într-o cameră izolată, rămânând închisă acolo timp de mulţi ani, alături de fiul ei.

„Ştiu din experienţă proprie că bunurile materiale nu mă fac să simt ceva deosebit. Aşadar, mai multă plăcere îmi dă faptul de a-i ajuta pe ceilalţi oameni. Sunt recunoscătoare că am crescut având atât de puţine lucruri, pentru că acum ştiu cu siguranţă că nu am nevoie de nimic de acest fel”, a explicat actrița cunoscută din filme ca ”Scott Pilgrim vs The World”, „21st Jump Street” sau „Trainwreck”.

Vezi și Un actor admite că are o avere obscen de mare. Și asta vine la pachet cu multe probleme, spune el

Citește și: