Nu vezi asta în fiecare zi în showbiz-ul nostru, acolo unde extravaganțele sunt la mare căutare. Victoria Răileanu, una dintre cele mai talentate actrițe ale noii generații, a făcut o cununie pe cât de simplă, relaxată, pe atât de spectaculoasă. Vicky Răileanu, pe care ați urmărit-o în serialul „Vlad”, de la PRO TV, a spus „DA” pe o barcă, în Grecia, mai exact în Agios Ioannis, stațiunea superbă de pe coasta de est a Pelionului.

A purtat o rochie cu paiete, o hortensie mov pe post de buchet și un zâmbet fermecător. Alesul ei, Adrian Ștefănescu, a purtat o cămașă din in, iar la final, bermude, căci cununia s-a încheiat, cum altfel, dacă nu în mare. Victoria a plonjat, însă, îmbrăcată în rochie, după cum puteți vedea în galeria foto de mai jos.

nunta-victoria-raileanu-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Victoria și Adrian s-au cunoscut pe o aplicație de dating

Într-una dintre imaginile de la cununie, pe care le-au publicat pe Instastory, Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu au scris „Trăiască Bumble-ul”. Pentru cei care nu știu, Bumble este aplicația de dating pe care cei doi s-au cunoscut, acum trei ani. Iată că un site de matrimoniale le-a adus fericirea. Cei doi s-au logodit la începutul anului, la Paris.

„Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile ? Te iubesc, my love. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble”, a scris, atunci, Victoria Răileanu, pe Instagram. Bumble este o aplicație de dating foarte asemănătoare cu Tinder, dar în care femeile sunt cele care pot trimite primele mesaje. Așa că putem spune că Victoria este cea care a făcut primul pas în relație.

Victoria Răileanu a fost căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu, care pe 24 iulie a împlinit vârsta de 35 de ani, se află la al doilea mariaj, după divorțul din 2019 de actorul Conrad Mericoffer, cu care are un băiețel în vârstă de 7 ani. Inedit este că și Conrad s-a însurat recent, cu nimeni alta decât actrița Ana Odagiu. Cei doi au făcut cununia la Constanța, la finalul lunii mai, așa că ambii foști parteneri au acum alte familii, dar sunt uniți de rolul de părinți pentru Carol.

Citește și: Ana Odagiu s-a măritat cu iubitul actor: „Cuvintele mi-au rămas mici”. Cât de frumoasă a fost rochia de la cununie!

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă ca în povești. Mireasa lui Oțil, absolut superbă. Imagini de la petrecerea de la piscină

Citește și: Sandra Izbașa, o mireasă încântătoare! Fosta mare gimnastă a făcut nuntă la palat. Imagini superbe cu marile campioane, în rochii de gală

Citește și: Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, nuntă și botez în aceeași zi. Campioana noastră, ca o prințesă în rochia de mireasă