Starul din ”Jurnalul lui Bridget Jones” a fost fotografiată pe platourile de filmare de la pelicula „Judy”, cu părul scurt și brunetă. Actrița a făcut această schimbare pentru a o portretiza cât mai bine pe Judy Garland în filmul despre viața celebrei artiste. Imaginile i-au șocat pe fani, care au fost de părere că actrița Renee Zellweger a ajuns de nerecunoscut.

Actrița Renee Zellweger a ajuns de nerecunoscut- Renee Zellweger , într-o rochie galbenă pe covorul roșuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Citește și:Dieta minune pe care o urmează Andra! Care este secretul siluetei după două naşteri!

Actrița Renee Zellweger s-a făcut brunetă

Nu e prima dată când vedeta, în vârstă de 48 de ani, șochează cu look-ul ei. Aceasta a atras atenția, în 2014, când după o absență destul de mare din lumina reflectoarelor, și-a făcut apariția pe covorul roșu, la un eveniment, în California,  cu un look total schimbat, aceasta abuzând se pare de operațiile estetice.

Cu o frunte lipsită de riduri şi o expresie a feţei per total schimbată, Zellweger a stârnit zvonuri cu privire la eventuale intervenţii chirugicale, cu care încearcă să-și păstreze tinerețea,  pe care însă actriţa nu le-a recunoscut-o niciodată.

Citește și: