Cei doi actori au făcut anunțul în ziarul New York Times. „Daniel și eu suntem foarte fericiți. Vom avea un mic omuleț. Abia așteptăm să îl /o cunoaștem”, a declarat Rachel.

Rachel Weisz  și Daniel sunt căsătoriți de aproape 7 ani și formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri de la Hollywood, fiind foarte scumpi la vedere. Apar destul de rar împreună pe la evenimente, dar atunci când fac asta atrag toată atenția. Prima apariție împreună a fost la mai bine de 4 ani de la nuntă.

Citește și: Richard Gere s-a căsătorit în mare secret la 68 de ani. Soția lui este cu 33 de ani mai tânără

Rachel Weisz și Daniel Craig sunt căsătoriți de șapte ani

Acesta va fi primul copil al cuplului, însăfrumoasa actriță britanică mai are un băiețel, Henry, în vârstă de 11 ani, cu regizorul american Darren Aronofsky, cu care a avut o relație de 9 ani, din 2001 până în 2010. Ea a început să se întâlnească cu Daniel Craig în decembrie 2010, iar după șase luni, în iunie 2011, au mers în fața altarului.  Daniel Craig mai are și el o fiică, în vârstă de 25 de ani, Ella,  din mariajul cu actrița Fiona Loudon.

Într-un interviu acordat recent, Rachel Weisz a declarat că mariajul cu Daniel Craig, celebrul star din seria James Bond, nu are nimic excepţional.Ceea ce îi face mai deosebiţi este faptul că amândoi sunt persoane publice. Printre cele mărturisite, actriţa a spus că dorinţa de a se căsători nu a fost una prioritară. Ea a mai precizat că a fost adepta paşilor mici şi a aşteptat ca iubirea să apară în viaţa ei.

Citește și: