CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Celebra rusoaică, care în 2008 a jucat rolul agentului secret Camille Montes, în filmul Quantum of Solace, le-a dat fanilor toate detalii despre cum a afectat-o coronavirusul și le-a mulțumit  pentru susținere.

Ea a mărturisit  că a scăpat de coronavirus, după aproape două săptămâni de luptă cu boala, timp în care a stat izolată în casa ei din Londra.  În mod surprinzător, actrița a mărturisit că ei medicii nu i-au dat niciun tratament și i-au spus să ia doar paracetamol ca să-și scadă febra sau să sune la salvare dacă starea ei se înrăutățește. Olga le-a povestit fanilor ei etapele bolii, iar în cea mai recventă postare a ei a făcut o recapitulare a tot ce s-a întâmplat, a simptomelor pe care le-a avut și toată evoluția coronavirusului.

Citește și:  Olga Kurylenko explică cum a fost diagnosticată cu coronavirus. Ce presupune, de fapt, testul pentru depistarea virusului

Totul a început cu febră și dureri mari de cap

 

”Ca o recapitulare a bolii: Prima săptămână m-am simțit foarte rău, mai mult am zăcut în pat, cu febră mare și mă durea capul îngrozitor. În a doua săptămână, febra a dispărut complet, dar a apărut tusea. În plus, mă simțeam foarte obosită. După aproape 14 zile, însă, pot să spun că mă simt chiar bine. Tusea a dispărut aproape complet, mă mai chinuie doar dimineața, dar apoi, pe parcursul zilei, nu mai am probleme. Sunt bine acum, mă bucur de acest timp de izolare pentru a medita la viața mea și pentru a petrece timp cu băiețelul meu’, a dezvăluit actrița pe pagina sa de Instagram, acolo unde a mai explicat ce pastile ia.

„Medicii nu mi-au prescris niciun tratament. Mi s-a spus să iau paracetamol în caz că îmi crește febra foarte mult și dacă aș fi avut dureri mari. Cu toate acestea, eu iau vitamine și suplimente. Țin să menționez că aceste vitamine nu vindecă coronavirusul, ajută doar sistemul imunitar să devină mai puternic în lupta cu boala”, a mai adăugat Olga.

Olga Kurylenko a fost diagnosticată cu coronavirus pe 15 martie, la o săptămână de când a început să prezinte simptomele. Actrița a explicat că nu știe de unde a luat coronavirusul. „Imposibil să știu. Aș fi putut să-l iau de oriunde. Aș fi putut să-l iau și după ce am atins mânerul unei uși de taxi. Se află pe orice suprafață”, a explicat actrița.

 

Citește și: