Și nu o relație pasageră, ci una de opt ani. Amintindu-și de acea perioadă, Mila, acum mamă a doi copii, a declarat că de vină pentru despărțire a fost doar ea. Vedeta a declarat recent că în acea perioadă era ”varză”, pur și simplu defectă, o persoană îngrozitoare.

De fapt, mai spunea ea, care a format un cuplu cu actorul în perioada 2002 – 2010, așa a fost de când a împlinit 20 de ani.

pe vremea cand formau un cuplu

”Am avut o despărțire oribilă, absolut oribilă. Am scrântit-o. Am fost o persoană oribilă, îngrozitoare la 20 de ani și sunt prima care recunoaște asta”, a declarat actrița. Aceasta a mai spus că i-a luat multă vreme să accepte acest lucru.

”E îngrozitor ce am făcut, e îngrozitor cum am procedat. Când am rămas singură, a trebuit să mă gândesc la toate astea, să-mi dau seama de ce am procedat așa (…). A fost nevoie de o perioadă în care să mă regrupez”, a mai spus Mila, fără a oferi însă amănunte legate de comportamentul său reprobabil, la care face referire.

Abia acum, la 34 de ani, vedeta din ”Bad Moms” poate privi înapoi la viața ei și să se ierte. Susține că de atunci s-a schimbat mult, a crescut mult ca om.

În prezent, Mila Kunis este căsătorită cu Ashton Kutcher și mamă a unei fetițe, Wyatt, și a unui băiețel, Dimitri.

Goto: Hepta

Vezi și Ashton Kutcher vorbește despre divorțul de Demi Moore. Ce-a făcut imediat după ce s-a despărțit de ea: ”A fost minunat!”

Citește și: