Actrița din „Downton Abbey” este pregătită, în sfârșit, să meargă în fața altarului, la șase ani de la cea mai mare dramă din viața ei. Vedeta, în vârstă de 40 de ani, se va căsători cu Jasper Waller-Bridge, director de creație și fratele celebrei actrițe din „Fleabag”, Phoebe Waller-Bridge.

Michelle, care a devenit celebră pentru rolul lui Lady Mary Crawley din „Downton Abbey”, și Jasper, cu care formează un cuplu din 2019, au dat fericita veste ieri, printr-un anunț oficial în The Times.

„Se anunță logodna dintre Jasper- fiul lui Michael Waller-Bridge din King’s Lynn, Norfolk, și al Teresei Waller-Bridge din Battersea, Londra- și Michelle Dockery, fiica mai mică a lui Michael și Lorraine Dockery din Gidea Park, Essex.”

Imediat după anunț tatăl mirelui a declarat pentru Daily mail: „Nu putem fi mai fericiți. Am avut parte de o perioadă foarte fericită să o cunoaștem pe Michelle în ultimii ani și este o persoană absolut încântătoare. Ne bucurăm enorm pentru amândoi. (..) Suntem siguri că ea și Hasper vor avea un mariaj foarte fericit”.

EXCLUSIVE: Lady Mary In Wellies! Michelle Dockery Swaps Downton Abbey Finery For A Pair Of Muddy Boots As She Walks Her Dog With Boyfriend Jasper Waller-BridgeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Prietenii și familiile lor sunt foarte fericiți pentru ei. Sunt minunați împreună. Jasper este puțin mai tânăr decât Michelle, dar asta funcționează perfect pentru ei. Ea rămâne o femeie cu picioarele pe pământ, să se întâlnească cu o vedetă nu a fost niciodată dorința ei.”

Anunțul vine la aproape șapte ani de la moartea primului logodnic al lui Michelle, John Dineen, un director de relații publice din Cork, care a decedat în decembrie 2015, la vârsta de 34 de ani, din cauza cancerului.

Logodnicul actritei Michelle Dockery, John Dineen, a murit la doar 34 de ani, în decembrie 2015 , la un an dupa ce a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer in luna decembrie a anului trecut Michelle si John au avut o relatie de doi ani si s-au logodit cu puțin timp înainte de aflarea cumplitului diagnostic.

Actrita britanica a vorbit despre acesta, mentionand că se simte onorată pentru că l-a iubit si a fost iubita de către acesta, mărturisind că durerea a fost una cumplită.

„ Eram logodiți și căsătoriți în suflet, așa că mă consider văduvă. Este prima dată când am spus asta și este un pic de ușurare să spun așa.” Actrița a povestit că a tot sperat că se va întâmpla o minune și va învinge cumplita boalaă. Cu toate acestea, ea a fost alături de fostul ei logodnic ei până în ultimele clipe.

„Nu am văzut-o niciodată atât de îndrăgostită’, declara un prieten al actriţei britanice, la scurt timp după moartea lui John, adăugând: „Toată lumea era de acord ca cei doi formau un cuplu perfect şi urmau să se căsătorească…”.

Foto: Profimedia