Celebra actriță din serialul ”Emily in Paris” a ales un decor de basm pentru nunta ei, după cum se poate vedea în fotografiile făcute publice după eveniment.

La 32 de ani, Lily Collins i-a spus ”da” lui Charlie McDowell, în vârstă de 38 de ani. Ceremonia a avut loc în weekend, în Dunton, Colorado.

Erau logodiți de un an

Alături de o poză în care ea și soțul ei se sărută pasional în ziua în care au fost mireasă și mire, Collins a adăugat și un comentariu.

„Nu am vrut niciodată să fiu acel cineva special pentru cineva mai mult decât am vrut să fiu a ta, și acum am devenit soția ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit în mod oficial eternitatea celuilalt. Te iubesc fără limite @charliemcdowell…”, a scris Lily Collins, pe Instagram.

La rândul lui, McDowell a spus lumii întregi că a devenit soțul celebrei actrițe, în cadrul unei postări pe contul său de Instagram.

„M-am căsătorit cu persoana cea mai generoasă, înțeleaptă și frumoasă pe care o cunosc. Te iubesc @lilyjcollins.”, a scris Charlie McDowell.

„Sunt atât de bucuroasă să fiu soția ta”, a comentat actrița la postarea acestuia.

mireasa-are-32-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Sunt împreună din 2019

Charlie McDowell este fiul actriței Mary Steenburgen și al actorului Malcolm McDowell. El și Collins au fost văzuți pentru prima dată împreună în 2019. În luna august a acelui an, cei doi au făcut publică relația, când actrița a postat câteva imagini alături de el, de la filmările serialului ”Emily in Paris”.

În septembrie 2020, Collins a anunțat logodna. „Te-am așteptat toată viața și abia aștept să ne petrecem viețile împreună”,a scris fiica celebrului Phil Collins la acea vreme.

Vezi și A ajuns de nerecunoscut la 70 de ani. Se deplasează doar cu ajutorul scaunului cu rotile

Citește și:

Fiul cel mare al lui Adrian Despot nu-i calcă pe urme tatălui: „A lăsat tot și s-a apucat de…”

Simona Halep a spus în sfârșit când se mărită: ”M-a dat de gol…”