Deja actele de divorț au fost depuse, miercuri, la un tribunal din Los Angeles. Motivul divorțului: diferențe ireconciliabile.

Înainte de anunțul divorțului celor doi, actrița, cunoscută din serialul Gossip Girl, dar și din filme ca A Nightmare on Elm Street, posta pe Instagram un mesaj din care fanii nu au înțeles mare lucru, dar care nu prevestea ceva bun: ”Vei fi fericită, spuse viața, dar întâi o să te fac puternică”.

Katie și Rodgers păreau făcuți unul pentru celălalt și își arătau adesea dragostea și prețuirea pe rețelele de socializare. ”Sunt recunoscătoare să-l am alături (pe soțul meu – n. red.). Mulțumesc că ești așa cum ești”, scria ea de Zioua Recunoștinței, la finele anului trecut.

Crăciunul a fost sărbătorit de cei doi în familie, iar cuplul părea mai fericit decât oricând.

Când s-a denaturat relația dintre cei doi nimeni nu știe. În luna aprilie a anului trecut, Katie îl numea pe soțul ei, pe Instagram: ”cel mai minunat bărbat” și ”cel mai bun prieten”.

”Dragului meu, Matthew Rodgers, mulțumesc că ești stânca mea, cel mai minunat bărbat pe care l-am întâlnit și cel mai bun prieten”, scria Katie, postând o fotografie de cuplu din vacanța petrecută în Maldive. Tot atunci, actrița de 33 de ani mai spunea atunci că abia așteaptă să vadă ce le rezervă viitorul.

Imediat după ce s-au căsătorit, actrița scria pe rețelele de socializare, în culmea fericirii: ”Da, e oficial! Te iubesc, soțul meu!”.

Vezi și Colin Firth divorţează după 22 de ani de căsnicie!

Citește și: