Deja actele de divorț au fost depuse, miercuri, la un tribunal din Los Angeles. Motivul divorțului: diferențe ireconciliabile.

Înainte de anunțul divorțului celor doi, actrița, cunoscută din serialul Gossip Girl, dar și din filme ca A Nightmare on Elm Street, posta pe Instagram un mesaj din care fanii nu au înțeles mare lucru, dar care nu prevestea ceva bun: ”Vei fi fericită, spuse viața, dar întâi o să te fac puternică”.

Katie și Rodgers păreau făcuți unul pentru celălalt și își arătau adesea dragostea și prețuirea pe rețelele de socializare. ”Sunt recunoscătoare să-l am alături (pe soțul meu – n. red.). Mulțumesc că ești așa cum ești”, scria ea de Zioua Recunoștinței, la finele anului trecut.

Crăciunul a fost sărbătorit de cei doi în familie, iar cuplul părea mai fericit decât oricând.

Când s-a denaturat relația dintre cei doi nimeni nu știe. În luna aprilie a anului trecut, Katie îl numea pe soțul ei, pe Instagram: ”cel mai minunat bărbat” și ”cel mai bun prieten”.

”Dragului meu, Matthew Rodgers, mulțumesc că ești stânca mea, cel mai minunat bărbat pe care l-am întâlnit și cel mai bun prieten”, scria Katie, postând o fotografie de cuplu din vacanța petrecută în Maldive. Tot atunci, actrița de 33 de ani mai spunea atunci că abia așteaptă să vadă ce le rezervă viitorul.

 

View this post on Instagram

 

To my darling #MatthewRodgers Thank you for being my rock, the most amazing man I’ve ever met & best friend. We go all the way 100% Guaranteed! Go BIG or GO home! I ❤️ you now & forever. I can’t wait for what our future holds! @huvafenfushi_maldives ?

A post shared by Katie Cassidy (@katiecassidy) on

Imediat după ce s-au căsătorit, actrița scria pe rețelele de socializare, în culmea fericirii: ”Da, e oficial! Te iubesc, soțul meu!”.

Vezi și Colin Firth divorţează după 22 de ani de căsnicie!

Citește și: