Kate, fiica celebrilor actori Bill Hudson și Goldie Hawn, este în prezent într-o relație cu Danny Fujikawa și este însărcinată, ea urmând să aducă pe lume o fetiță, primul copil al cuplului.

În trecut a fost căsătorită cu Chris Robinson și logodită cu Matt Bellamy. A avut însă relații cu mulți bărbați celebri, printre care Owen Wilson, Dax Shepard, Lance Armstrong și Alex Rodriguez (actualul iubit al lui Jennifer Lopez).

Pe toți i-a sunat într-o seară, când s-a îmbătat, a recunoscut ea candid. ”A fost eliberator, pentru că niciodată nu mai făcusem așa ceva. Eram acea persoană care nu se putea îmbăta. Îndată ce simțeam ceva, orice, mergeam acasă”, a povestit actrița.

Are deja doi copii cu doi bărbați diferiți

Pericolul de a se mai ameți și a repeta povestea e nul acum, din moment ce actrița e însărcinată cu al treilea copil al său. Vedeta are un băiat, Ryder, de 14 ani, cu Chris Robinson, și încă un băiat de 6 ani cu Matt Bellamy. Urmează să devină curând și mamă de fată.

Kate Hudson e insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Deocamdată, Kate în stadiul în care are niște grețuri extrem de puternice, după cum chiar ea recunoaște pe rețelele de socializare.

Actrița a mai scris pe Instagram în aprilie că a încercat să țină sarcina secretă, dar că a devenit imposibil, pentru că se rotunjește pe zi ce trece. Apoi, mai spunea ea, e mai simplu să anunțe sarcina decât să facă imposibilul pentru a o ascunde.

Foto: Instagram

Citește și: