De menționat e că actrița e mama unei fete de 21 de ani, Lily Mo Sheen, rezultată din relația cu actorul Michael Sheen (51 de ani), relație încheiată în 2003.
Într-un interviu recent acordat revistei Women’s Health, a abordat fățiș subiectul. Ea spune că „bărbații fac mereu ce vor”, în timp ce femeile de peste 32 de ani par că ar comite „un act politic” dacă fac ceva „riscant” sau „distractiv”.

„Se simte puțin ca un mic act politic să fii o femeie de peste 32 de ani care se distrează. De parcă ar trebui să zici <>.

Dacă nu faci asta, atunci pare că faci ceva riscant, ceea ce mi se pare ridicol”, a declarat actrița, invocând dublul standard pe care mulți dintre noi îl aplicăm atunci când judecăm pe cineva.

„Văd că bărbații fac mereu ce le place în relații, când își cumpără o motocicletă sau când își fac un tatuaj. La ei nu există interpretarea de genul <> sau <> sau <>”, a mai spus vedeta.

„Cred că mulți oameni ar avea o căsnicie mai bună dacă n-ar sta în aceeași casă”

Kate Beckinsale a mai spus că și-a schimbat ideea despre căsătorie și a glumit spunând că lucrurile ar merge mai bine dacă oamenii n-ar trăi împreună: „Cred că mulți oameni ar avea o căsnicie mai bună dacă n-ar sta în aceeași casă.

Să fii căsătorit este ușor, dar să trăiești cu o persoană e cu totul altceva.”

„Cred, de asemenea, că, în special pentru femei, generalizând, este ceva obișnuit să ne subjugăm nevoile altcuiva din casă”, a adăugat ea.

Actrița britanică a fost căsătorită o singură dată, cu regizorul Len Wiseman, în vârstă de 47 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției „Underworld” și s-au căsătorit în 2004, în Bel-Air, dar în noiembrie 2015 au anunțat că se despart. În 2016 au înaintat actele de divorț, acesta fiind finalizat în 2019.
În 2019, Kate Beckinsale a avut o relație cu artistul de comedie Pete Davidson, în vârstă de 26 de ani, cel care tocmai a încheiat o relație cu fiica Claudiei Schiffer.
Vedeta pare să aibă o preferință pentru bărbații tineri. Înainte de relația cu Davidson, ea a fost văzută la intrarea unor cluburi de noapte și la show-uri de comedie în compania unui alt artist de stand up, Matt Rife (21 de ani). Aventura lor n-a durat mult, dar au rămas prieteni.

În noiembrie 2018, Beckinsale a fost surprinsă într-o îmbrățișare pasională cu actorul britanic de comedie Jack Whitehall, acum în vârstă de 31 de ani, la un club de karaoke din Los Angeles.

Vezi și Critici pentru Kate Beckinsale, care a îndrăznit să pozeze în costum de baie, la 46 de ani: ”Cred că ai o criză a vârstei mijlocii”

Citește și: