Diagnosticul i-a fost dat în urmă cu 18 luni, când a mers la spital cu un ușor discomfort la nivelul stomacului și indigestie. Foarte repede au apărut și durerile de stomac, arsurile și starea de vomă.

Actrița britanică în vârstă de 69 de ani își amintește că a fost pur și simplu șocată de diagnostic. „Mă gândeam că este ridicol, trebuie să fi greşit. Nu puteam crede”, a spus Walters.

Actrița a povestit și cum a reacționat soțul ei, Grant Roffey, când i-a spus despre boală. ”Nu voi uita fața sa niciodată. A început să lăcrimeze instantaneu”, a povestit ea.

A urmat o intervenție chirurgicală, în care i s-au îndepărtat 30 de centimetri din colon, și chimioterapie. Acum, la 18 luni de la diagnostic, actrița este complet vindecată și declară că se simte ”chiar bine”.

Nu știe însă dacă mai vrea să continue să joace în filme. Ea a precizat că următorul film în care joacă, „The Secret Garden”, va fi, probabil, ultimul.

Vezi și Shannen Doherty continuă dezvăluirile dureroase.  Adevăratul motiv pentru care a preferat să nu spună nimănui că i-a revenit cancerul. E cutremurător

Citește și: