Iar picioarele ei încă fac furori, după cum au observat toți fanii ei, după ce vedeta a postat pe Instagram o serie de fotografii din vacanța petrecută pe yaht, la St, Tropez, împreună cu soțul, Percy Gibson, mai tânăr cu 32 de ani la cei 57 de ani ai săi.

Îmbrăcată în alb, cu picioarele la vedere și o pălărie asortată actrița nu-și arată deloc vârsta. Iar mai ales picioarele ei arată fenomenal. Se poate vedea că pielea s-a păstrat tâțnără și elastică în ciuda trecerii anilor.

88-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Iar unul dintre fani a spus exact ce gândește toată lumea: ”Joan, te rog, ne poți da niște sfaturi legate de cum să ne păstrăm picioarele atât de tinere ca ale tale? Toți îți admirăm picioarele”.

Care e secretul ei

Actrița Joan Collins, cunoscută mai ales pentru rolul din telenovela americană ”Dinasty”, a împlinit 88 de ani în mai, dar e clar că nu-i arată. Și-a păstrat suplețea atât când vine vorba despre obraz, cât și în ceea ce privește întreaga siluetă.

Mereu elegantă, și la această vârstă este o apariție, mai ales la brațul soțului ei mult mai tânăr, profducătorul de film Percy Gibson.

De altfel, întrebată acum câțiva ani care e secretul ei, actrița răspundea: “Multă distracție, multă muncă, nici prea slabă, nici prea grasă și un soț cu 32 de ani mai tânăr!”.

Joan și-a făcut debutul în actorie de la vârsta de 9 ani. Actrița britanică a plecat în căutarea faimei la Hollywood în 1955. În țara sa natală era deja cunoscută.

Traumă după traumă

Pe plan personal, însă, și-a început epoca maturității într-un mod extrem de dur, care a lăsat traume: a fost drogată și violată de cel care avea să-i devină soț, la numai 17 ani.

Ieșise cu actorul Maxwell Reed (decedat în 1974) la o întâlnire. La un moment dat, a mers la baie, iar acesta i-a pus ceva în băutură, astfel că i-a fost imposibil să riposteze când a fost agresată, câteva minute mai târziu. În memoriile sale, vedeta povestește că acesta i-a „rupt hainele” cât era „inconștientă”.

Însă episodul, la acea vârstă, a fost perceput cu foarte multă vină de către actriță. Maxwell Reed, care avea de două ori vârsta sa, era faimos, a căutat-o și ulterior, iar în cele din urmă a cerut-o de soție. Pentru că, în definitiv, era primul bărbat din viața ei, chiar dacă episodul fusese unul ”îngrozitor și degradant”, a acceptat. „Îl urăm, dar simțeam atât de multă vină”, povestea actrița.

Și nu a fost tot. Momentul în care a pus punct mariajului a fost când a aflat că soțul ei voia să onoreze propunerea indecentă a unui șeic arab bogat, care-și dorea să petreacă o noapte cu ea. Soțul ei era dispus să o ”vândă” pentru suma de 20.000 de dolari.

„A trecut multă vreme până să reușesc să am încredere din nou în bărbați”, mai spunea ea. Actrița a rămas căsătorită cu Maxwell Reed timp de cinci ani, după care s-a mai căsătorit de cinci ori.

Vezi și VIDEO Andra, show total la nunta lui Nicole Cherry. Piesa cu care i-a făcut pe invitați să plângă de emoție