Celebra actriță a făcut fericitul anunț pe Instagram, marți, alături de o imagine cu Steve, în care cei doi se sărută, iar Jenna poartă mândră inelul de logodnă pe deget.

„O viață întreagă să te iubesc și să cresc cu tine…inima mea îți aparține”, a scris Jenna la descrierea pozei.

„Când te trezești dimineața o să-ți sărut fața cu un zâmbet cum nu a mai văzut nimeni. Când te trezești dimineața, îți voi săruta  ochii și-ți spun că tu ești cea pe care o iubesc în toți acești ani”, a scris Kazee, într-o postare pe contul lui, acestea fiind versurile din melodia “Let It Breathe” de Water Liars.

Logodna lui Dewan și a lui Kazee vine după ce cei doi au anunțat deja să-și mărească familia. Fericitul cuplu a dezvăluit în urmă în luna septembrie că ei își așteaptă primul copil împreună într-un interviu pentru People.

 

View this post on Instagram

 

A lifetime to love and grow with you…you have my heart ❤️

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Actrița „Step Up” mai are o fetiță, Everly, în vârstă de 6 ani, din căsnicia cu fostul ei soț, Channing Tatum.

Dewan și Kazee au început o relație în octombrie 2018, la doar câteva luni după ce actrița și-a anunțat despărțirea de Channing.

Jenna  a declarat că este foarte fericită. Ei au confirmat că formează un cuplu, abia în luna februarie, anul trecut, de Valentines Day, când Kazee a publicat o imagine cu Jenna. De atunci, cei doi au preferat să-și trăiască povestea de dragoste discret, departe de atenția presei și fără să facă publice alte imagini cu ei pe rețelele de socializare.

Jenna Dewan și Channing Tatum au anunțat că divorțează în aprilie, anul trecut

Prietenii apropiați ai actriței au declarat că Steve se poartă foarte frumos cu Jenna, dar și cu fetița ei,  și cei doi se iubesc foarte mult.

„Steve este un adevărat sprijin pentru ea ca mamă. Se poartă minunat cu Everly, iar Jenna adoră că îl are pe Steve lângă ea. Se simte foarte norocoasă că l-a întâlnit’, a mai spus o sursă pentru People, precizând că lucrurile între ei sunt destul de serioasă și nu ar fi exclus ca Jenna să meargă cât de curând din nou în fața altarului.

Jenna Dewan și Channing Tatum,  fostul ei coleg de platou din filmul ‘Step up’, considerat unul dintre cei mai sexy actori în viață,  au surprins pe toată lumea, în luna aprilie 2018, când au anunțat că au decis să divorțeze după 9 ani de căsnicie. Anunțul iminentului divorț a fost postat simultan de cei doi îndrăgiți actori pe social media, ținând să puncteze că vor rămâne în continuare prieteni și vor păstra o relație bună de dragul fetiței lor: „Ne-am îndrăgostit acum mulți ani și am parcurs un drum magic împreună. Nimic nu s-a schimbat în legătură cu dragostea ce ne-o purtam, dar iubirea este o aventură frumoasă care, momentan, ne duce pe căi diferite. Nu există secrete sau evenimente urâte care să stea la baza deciziei noastre. Suntem doi cei mai buni prieteni care realizează că este timpul să se ajute unul pe celalalt, să traiasca cea mai fericită și împlinită viață posibilă. Suntem în continuare o familie și vom fi întotdeauna parinți iubitori și dedicați pentru Everly’ – a fost mesajul postat de cei doi și semnat Chan & Jenna’.
Channing a încercat apoi să-și recucerească soția, însă aceasta și-a găsit repede fericirea în brațele lui Steve Kazee, pe care îl va face acum copil.