Vestea a dat-o chiar vedeta, care a postat pe reţelele de socializare o imagine în care îşi arată mândră inelul de logodnă. Lângă fotografie, Hillarya  scris fericită: „Mi-a cerut să-i devin soţie”.

 

View this post on Instagram

 

He asked me to be his wife♥️

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on


La rândul său, Matthew Koma a postat aceeaşi poză pe contul său de socializare, însoţită de mesajul: „I-am cerut celei mai bune prietene să se căsătorească cu mine”.

Actriţa şi compozitorul newyorkez au început o relaţie în urmă cu doi ani.

După mai multe luni de neînţelegeri și o despărțire, cei doi şi-au reluat relaţia în septembrie.

Un an mai târziu se năştea Banks Violet Bair, fiica celor doi, care a împlinit între timp şase luni. Atunci au apărut şi primele zvonuri legate de căsătorie, însă tânărul cuplu a făcut anunţul abia joi seară.

Fosta vedetă a canalului Disney a mai fost căsătorită cu jucătorul de hochei profesionist NHL Mike Comrie, de care a divorţat în 2016. Cei doi au împreună un băieţel, Luca Cruz Comrie, în vârstă de 5 ani.

Hilary Duff, în vârstă de 31 de ani, a devenit cunoscută publicului datorită rolului său din sitcomul „Lizzie McGuire”, dar și din filmul ”Agnt Cody Banks”.

După o perioadă în care a suferit de depresie şi s-a confruntat cu tulburări de alimentaţie, Hilary a lăsat totul în urmă şi a reuşit să o ia de la început, dedicându-se mai ales familiei.

Vezi și Poză amuzantă în lift: Hillary Duff și iubitul își compară burțile, iar ea câștigă | FOTO

Citește și: