Jet Set – Massimo’s Sweet Life Film Premiere – RomeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Alături de Sophia Loren și Claudia Cardinale, este considerată una dintre legendele filmului italian. A jucat cu actori de marcă precum Anthony Quinn, Humphrey Bogart sau Marcello Mastroianni, iar după ce și-a încheiat cariera în această industrie, s-a reorientat către fotografie și sculptură.

Gina Lollobrigida candidează pentru un post în Parlamentul Italiei

În ultimii ani, vedeta s-a aflat în centrul unei dispute de familie, iar un judecător i-a atribuit un tutore. În pofida acestor lucruri, Lollobrigida candidează pentru Parlament la următoarele alegeri legislative din 25 septembrie.

Vedeta candidează din partea partidului radical de protest Italia Suverană şi Populară (ISP), care doreşte, printre altele, ca Italia să părăsească Uniunea Europeană, moneda euro şi alianţa militară NATO.

În urmă cu câțiva ani, vedeta își acuza un fost iubit, pe Javiera Rigau i Rolfos, că s-a căsătorit cu ea fără știrea ei, pentru avere.

„Am fost înșelată de Javier, un bărbat care s-a căsătorit cu mine prin împuternicit, în Spania, fără știrea și acordul meu, pentru a primi o moștenire după moartea mea”, spunea actrița Gina poliției.

Vezi și Gina Lollobrigida împlinește 95 de ani! Iată cât de frumoasă era în perioada ei de glorie și ce viață amoroasă complicată a avut

Citește și:

Simona Halep face ce fac mai toate femeile după divorț. A apelat la o intervenție estetică!

Aniversare în doliu pentru Prințul Harry. Nepotul preferat al Reginei Elisabeta a II-a împlinește 38 de ani. Mesajul lui la moartea bunicii