Din acestea reiese că cei doi s-au separat încă din noiembrie 2017. În ceea ce privește motivele divorțului, sunt invocate diferențe ireconciliabile.

Geena și Reza au împreună trei copii, o fetiță și doi băieți gemeni, iar tatăl lor își dorește custodie comună. În actele de divorț se stipulează însă că vrea o alocație lunară de la actriță și că nu este de acord să-i plătească acesteia vreun ban.

Ea avea 42 de ani, iar el 27 când au început relația

În cazul Geenei, va fi al patrulea divorț. Ea a mai fost căsătorită cu Richard Emmolo, cu actorul Jeff Goldblum și cu regizorul Renny Harlin. Pe Reza l-a întâlnit când ea avea 42 de ani, iar el 27, la o petrecere.

În 2006, actrița declara: ”Întotdeauna am fost în tipul de relație în care totul s-a redus la cealaltă persoană”.

”Sunt genul de om care se simte bine sacrificând totul pentru binele celuilalt”, mai recunoștea ea atunci, admițând că a fost cauza divorțurilor sale și că târziu și-a dat seama și a luat măsuri. Bărbații care au stat lângă ea nu aveau nevoie de aceste sacrificii, iar în final a ajuns să nu se simtă bine făcând aceste gesturi, mai admite ea.

”Reza e foarte diferit de genul de bărbați cu care am fost”, mai spunea ea atunci.

La început, își amintește ea, părea imposibil și să se gândească la o relație cu el.

”Îmi amintesc că gândeam: <

Nu pare că suntem din generații diferite, iar acum abia dacă mai observăm diferența de vârstă>>”, declara tot atunci actrița. De atunci au trecut însă 12 ani. Geena a ajuns la 62, iar Reza la 47.  Să-și fi spus diferența de vârstă până la urmă cuvântul?

Foto: Hepta

Vezi și Iată de ce a divorțat Pricilla Presley de Elvis. Starul avea o ciudățenie pe care nimeni nu o știa

Citește și: