Actrița Eugenia Șerban a împlinit pe 13 noiembrie 51 de ani, iar frumoasa actriță a primit cea mai bună veste: a învins cancerul.

După o luptă crâncenă cu boala, îndrăgita actriță a reușit să învingă cancerul. A fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a fost nevoită să stea 12 ore pe masa de operație, dar acum se reface treptat. Dacă anul trecut, și-a sărbătorit ziua de naștere, dansând și cântând, deși făcea deja chimioterapie și suferea în tăcere pentru că nu vrut să se știe ce diagnostic crunt a primit, Eugenia Șerban este acum în culmea fericirii și se simte foarte bine.

Marea actriță susține că în momentele de cumpănă cel care a ajutat-o și i-a ridicat moralul a fost fiul ei, Lorans Bataineh, în vârstă de 27 de ani. Ea va mai fi nevoită să meargă la controale lunare și să urmeze un tratament de lungă durată.

„Așa este! Nu am vrut să știe nimeni. Erau doar câțiva oameni acolo(n.r. la petrecerea de ziua ei) care știau. Doctorul meu de la Spitalul Colentina, care stătea săracul cu ochii pe mine să nu mi se facă rău de la chimioterapie. M-ar fi doborât psihic dacă aș fi spus atunci în perioada aia că am cancer (când a aflat n.r) Îți dai seama cum apăream în toate ziarele. Nu aș fi rezistat și nu aș fi putut să înving boala. Acum sunt bine, este ziua mea și deja e pelerinaj la mine acasă. Vin prietenii de trei zile să mă sărbătorească. Am gătit non-stop”, a povestit Eugenia pentru Impact.ro.

117645206_3561060100619976_8185558872564858566_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Mă simt foarte bine, sunt OK și sper sa fiu bine în continuare. Îmi lipsește însă scena. Trebuie să merg la controale din șase în șase luni și să iau pastile vreo cinci ani de acum încolo. În perioada asta am stat în casă, îi gătesc băiatului meu o dată pe săptămână. Este în țară, stă cu iubita lui, ne vedem des acum. La începutul pandemiei a fost mai greu, lui îi era foarte frică. Venea la mine echipat, cu mască, cu mânuși, avea săracul răni pe mâini de la atâta dezinfectat. Nu mă lăsa să ies pe stradă fără mască. Am fost două zile munte și două la mare, unde nu era aglomerat”, a declarat îndrăgita actriță.

Eugenia Șerban a mărturisit că nu intervenția chirurgicală de 12 ore a fost cel mai greu moment din viața ei, ci clipa în care a primit cruntul diagnostic. Pentru ea a fost un șoc uriaș.

Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una. Când am aflat că am cancer atunci a fost șocul mare, m-am gândit la moarte. Am avut norocul că l-am descoperit în fază incipientă. (..) Sfătuiesc oricare femeie să facă controale anuale pentru că e mai bine să-l găsești incipient”, a mai declarat actrița pentru Impact.ro.

Citește și:

Biana Drăgușanu, poză de colecție cu sora ei! Cele două seamănă, chiar dacă Bianca are nenumărate operații estetice!

Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus „Adio” după 9 ani de relație. Au împreună doi copii