Cunoscută mai ales din filmul “Pact cu diavoliţa”, Hurley nu doar că este o mamă extrem de frumoasă, însă este și foarte protectoare. Actrița și modelul a dezvăluit în acest weekend că fiul ei, Damian, a fost în pericol de moarte în ultima lor vacanță în Spania, dar a reușit să-și apere „puiul”.  Liz a povestit că în patul fiului ei se urcase un șarpe și înainte ca acesta să-i atace fiul, ea a luat repede un topor și i-a tăiat capul capul reptilei veninoase.

Citește și: Îndrăgitul Kemal din „Dragoste infinită” și Fahriye Evcen abia s-au mutat împreună, iar actorul deja și-a părăsit frumoasa soție. Evcen și-a arătat tristețea într-un mesaj pe Instagram

Fiul ei era să fie mușcat de un șarpe

Actrița a povestit că în gestul ei eroic s-a simțit ca în  „Cei trei mușchetari”. „Când am fost în Spania un șarpe a aluncecat în coșul lui Moise și am sărit peste masă ca d’Artagnan și i-am tăiat capul cu un topor”, a spus Liz, adăugând: „Notă pentru alții: niciodată să nu te pui între o leoaică și puii ei”.

Frumoasa actriță are o relație foarte strânsă cu fiul ei, Damian, în vârstă de 15 ani, pe care îl are cu omul de afaceri american Steve Bing. Într-un interviu recent în revista „Closer”, ea a declarat că a imediat după ce a devenit mamă a decis să ia o o pauză din lumina reflectoarelor pentru a se dedica mai mult creșterii fiului ei.

„Să am grijă de fiul mei a devenit prioritatea mea numărul unu și este o bucurie să ai pe cineva căruia să-i oferi toată atenția ta. În primii lui opt ani de viață, am refuzat să mai apar în filme sau la TV, și  nu regret nicio clipă aceată decizie. El este mereu pe primul loc”, a spus celebra actriță.
Citește și: Fericire mare în familia Maiei Morgenstern. Fiica ei a fost nemulțumită de rezultatele la Bacalaureat și a făcut contestație! Iată ce medie finală a obținut!

La 52 de ani arată mai bine ca la 20

Liz HurleySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Elizabeth Hurley este o actriță și un model de succes, iar la vârsta de 52 de ani, aceasta arată mai bine decât la 20 de ani, având un trup de invidiat și perfect tonifiat. Vedeta recunoaște că pentru a-și menține silueta face mult sport în aer liber și yoga.

Citește și: