Anastasia Cecati, actrița din „Las Fierbinți” care a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei, a vrut să-și construiască o carieră în România, deși a fost umilită de statul român. Pentru a se bucura pe deplin de succesul ei în România, atât ca actriță, cât și ca fotomodel, Anastasia a încercat să obțină cetățenie română. Din nefericire, acest lucru nu s-a întâmplat, ci chiar a trăit un episod neplăcut, după ce s-a prezentat în fața autoritățiilor din țara noastră.

Întorsătură neașteptată în cazul crimei din Chișinău! Un alt bărbat susține că Anastasia Cecati era soția lui: „Mi-ai ucis nevasta, să arzi în iad, lașule”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În 2011, Anastasia Cecati a solicitat cetățenie română, dar cererea ei a fost refuzată de autoritățile române. Frumoasa actriță s-a luptat însă pentru visul ei. Revoltată de decizia statului român, nu s-a lăsat păgubașă și frumoasa moldoveancă a depus actele necesare prin care a dat in judecată „Autoritatea Națională pentru Cetățenie”, potrivit  stirilekanald.ro. Cazul a ajuns la Curtea de Apel, care a dat un verdict defavorabil Anastasiei Cecati.

„Respinge acţiunea reclamantei, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâţii să plătească reclamantei suma de 4,3 lei cheltuieli de judecată”, se arată într-un document din decembrie 2011.

Astfel, Anastasia nu s-a putut muta în România și s-a întors în Republica Moldova, unde ulterior și-a cunoscut și soțul, având un sfârșit tragic lângă el.

Citește și: Veste neașteptată! Monica Gabor este însărcinată? Primele imagini cu burtica de gravidă

Doliu în showbiz! O vedetă Pro TV a fost ucisă cu sânge rece de propriul ei soț. 

Copilul va rămâne în grija mamei actriței

Cunoscutul model a fost găsit fără suflare de anchetatori în apartamentul în care locuia cu soțul său, un medic stomatolog renumit, pe nume Alexei Mitachi. Ea avea gâtul tăiat. În altă cameră, polițiștii au găsit copilul celor doi, care a venit pe lume în urmă cu trei săptămâni. Bebelușul a fost dus de urgență la un spital din Chișinău și va rămâne în grija mamei Anastasiei.

Soțul femei a fost găsit și el fără suflare în apropierea unui bloc. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, s-a aruncat de etaj, după ce a comis odioasa crimă.

Între Anastasia și Alexei Mitachi a fost dragoste la prima vedere. Medicul stomatolog s-a îndrăgostit de frumoasa actriță  din prima clipă în care a pășit în clinica lui din Chișinău, potrivit deschidemd.

„Ea a fost cu vreo 3 ani în urmă la el în cabinet. Ulterior, când a revenit în Moldova, a mers la o nouă procedură dentară, iar el, fiind singur, a invitat-o la cafea. Așa a început relația lor”, a povestit o colegă de-a lui Alexei.

Citește și: