Cei doi s-au cunoscut după ce managerul ei i-a aranjat o întâlnire acesteia cu actorul din Pirații din Caraibe, la doi ani după lansarea filmului Dirty Dancing. La acea vreme, ea era mai cunoscută decât el.

„Am mâncat, am vorbit, am băut Jack Daniel’s, am râs de ne-am prăpădit, am făcut pauze de țigară la jumătatea drumului. El era atât de ridicol de frumos. Și surprinzător de deschis, amuzant, excentric și dulce…”, a descris Jennifer Grey prima lor întâlnire, conform The Independent.

Johnny Depp a cerut-o în căsătorie la numai două săptămâni după ce a cunoscut-o. Aveau împreună un cățeluș pe nume Lulu, pe care-l considerau copilul lor. Era, de fapt, copilul lor ”de probă”, după cum explică actrița. Era doar om chestiune de timp până ce cei doi aveau să devină părinți, credeau ei atunci.

„A fost bebelușul nostru de exercițiu, dar a fost și cineva care mi-a ținut companie când Johnny era plecat din oraș”, a continuat Grey.

De ce s-au despărțit

Actrița a rupt logodna cu cel ce urma să îi devină soț, pentru că acesta a plecat de acasă chiar înainte de ziua ei de naștere (urma să împlinească 29 de ani) și nu a mai contactat-o timp de câteva ore.

Mai mult, ea susține că Johnny Depp începuse să intre în foarte multe necazuri.

„Johnny făcea naveta în fiecare săptămână dus-întors din Vancouver, dar începuse din ce în ce mai frecvent să intre în necazuri: bătăi în baruri, încăierări cu polițiștii.

Începuse să rateze zborurile spre Los Angeles după ce dormea prea mult sau, când se întorcea acasă, era nebun de gelozie și paranoic în legătură cu ce făcusem eu cât timp fusese plecat.

Am pus temperamentul său rău și nefericirea pe seama faptului că se simțea neputincios, pentru că nu putea să iasă din serialul 21 Jump Street.”, a mai dezvăluit actrița, acum în vârstă de 62 de ani.

În momentul de față, Johnny Depp se află în plin proces cu fosta lui soție, Amber Heard, căreia i-a cerut în instanță despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari, întrucât actrița l-ar fi acuzat de abuz. Cei doi își aruncă acuzații șocante în justiție.

Vezi și Cum arată acum”Baby”, actrița Jennifer Grey din „Dirty Dancing”. Are 62 de ani

Citește și:

Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile

Katie Holmes iubește din nou. Cine este tinerelul care i-a furat inima