După ani întregi în care s-a retras din lumina reflectoarelor și nu s-a mai știut nimic de ea, presa mexicană vine cu vești triste.  Celebra actriță de telenovele, stabilită în SUA,  a fost diagnosticată cu cancer.

Potrivit revistei ”TV y Novelas, actrița, în vârstă de 48 de ani,  a fost internată într-o clinică de top din Europa, iar acum se află în Miami, unde se recuperează după tratamentele  de chimioterapie.

Cum arată Adela Noriega

adelaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mama actriței a murit de cancer în 1995

Informația  n-a fost confirmată încă de către actriță ori de reprezentatul ei. Adela Noriega nu este activă pe rețelele de socializare și-n ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor. Totuși, în istoricul familial există cazuri de cancer. Mama sa a murit de cancer în 1995.

Adela Noriega este una dintre cele mai iubite actrițe din Mexic, fiind supranumită „regina telenovelelor”. În anii `90, făcea senzaţie cu modul în care arăta,fiind considerată o femeie superbă. Ea a cucerit și publicul din România, cu rolurile ei din „Guadalupe” , „Amor real” sau „Focul iubirii”, însă a decis să se retragă de pe micile ecrane și a renunțat la actorie.

Citește și: