Presa din SUA a confirmat că actrița în vârstă de 36 de ani a ajuns în fața altarului cu iubitul ei, artistul Louis Eisner, cu care are o relație din 2017.

Ashley Olsen, acum în vârstă de 36 de ani, a ales să se căsătorească în cadrul unei ceremonii restrânse și secrete la finalul lunii decembrie. La nuntă au fost prezente atât sora ei geamănă, Mary-Kate Olsen, cât și sora lor mai mică, starul Avengers Elizabeth Olsen.

Ashley și Louis formează un cuplu de mai mulți ani, dar au ales să fie mereu discreți în ceea ce privește relația lor. Cei doi au apărut rar împreună la evenimente mondene.

Logodiți din 2019

În 2019, paparazzii au speculat că ea și Louis s-au logodit, după ce au fotografiato pe vedetă cu un inel cu diamant pe ”degetul potrivit”. Iată însă că le-a luat ceva vreme să facă și nunta, cel mai probabil pandemia strcându-le și lor planurile.

Atitudinea rezervată a miresei, când vine vorba despre viața personală (ea nepostând nimic de la nuntă pe rețelele de socializare), este împărtășită și de sora ei geamănă, Mary-Kate. Ambele au ales să fie cât mai rar în lumina reflectoarelor, odată cu retragerea lor din lumea cinematografică, în urmă cu mai bine de un deceniu. Alegerea lor s-a bazat pe dorința de a se focusa pe industria modei.

De-a lungul vremii, Ashley s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, printre are actorul și cântărețul Jared Leto, ciclistul Lance Armstrong, actorul Justin Bartha sau finanțistul Richard Sachs.

Vezi și Bat clopote de nuntă! Una dintre surorile Olsen s-a logodit! Alesul e un cântăreț

Citește și:

Ce probleme are Dana Rogoz cu fetița ei: „Mă doare, jur”. Actrița a cerut și ajutorul altor mămici

Oana Roman ajunge pe masa de operație: „Mă duc și o fac, nu mai trebuie să stau să aștept”