Anunțul a venit ca o surpriză, mai cu seamă că vedeta a divorțat anul acesta, după un mariaj de 7 ani, din care a rezultat și un copil. Nimeni nu știa că ea are deja o nouă relație.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

„Viața devine din ce în ce mai bună. 🎉“, a scris actriţa pe Instagram, în dreptul unei ecografii.

De asemenea şi iubitul vedetei, hairstylistul Mark Hampton, a publicat o fotografie, dar şi acelaşi mesaj pentru a face marele anunţ.

actrita-are-41-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

A divorțat din cauza abuzurilor fostului soț

Actrița a trecut prin clipe grele în timpul mariajului cu James Heerdegen, bărbatul cu care a avut o căsnicie de şapte ani. În fața instanței, la divorț, și-au motivat decizia prin „probleme ireconciliabile”, însă adevărul ar fi cu totul altul.

Vedeta nu a mai suportat abuzurile din partea soţului său şi astfel a cerut ajutorul autorităților pentru a o proteja de bătăile crunte la care era supusă. Se pare că relația s-ar fi deteriorat mai mult pe durata pandemiei de coronavirus.

Mai mult decât atât, deşi cei doi păreau că formează un cuplu fericit, în urmă cu ceva timp, poliția din Los Angeles a primit un apel disperat, legat de un caz de violență domestică din zona Woodland Hills. Victima, din păcate, era chiar actriţa Christina Ricci. În urma intervenției, vedeta a obţinut un ordin de restricţie împotriva fostului soţ.

Bărbatul nu a fost totuși arestat, dar a fost obligat să părăsească locuinţa conjugală.

În luna aprilie a acestui an, actrița a obținut custodia fiului ei de 6 ani, Frederick.

Vezi și Christina Ricci a obținut un nou ordin de restricție împotriva soțului ei: ”M-a terorizat!”

Citește și:

Ce mai face actorul Dorel Vișan, la 84 de ani: ”Nu mă cheamă nimeni pe scenă!”

Și-au spus „Adio” după 10 ani de iubire! Anunțul despărțirii este unul emoționat