În ciuda vârstei înaintate, ea este profesoară și învață alți tineri să devină actori.  Angela a mărturisit recent că i-ar plăcea să mai joace încă o dată rolul Jessicăi Fletcher și nu ar fi exclus ca acest lucru să se întâmple.  „Jessica Fletcher a devenit o mare parte din viața mea. Mi-a fost foarte dificil să mă obișnuiesc cu ideea că s-a terminat”, a declarat actrița, precizând că a fost uluită de succesul acestui serial.

Vrea să o mai joace pe Jessica Fletcher

Mai mult, Angela e în continuare activă. A apărut nu demult  în câteva episoade din mini-seria „Little Women” și a filmat și pentru pelicula „Mary Poppins Returns”.

Mord Ist Ihr HobbySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Angela Lansbury este o legendă vie. A debutat la 17 ani şi, culmea, rolul i-a adus o nominalizare la Oscar. La 18 ani a câştigat primul Glob de Aur, la cel de-al treilea film din cariera ei. De-a lungul carierei sale, actrița a câștigat, în total, 14 Globuri de Aur şi 41 de premii Emmy, iar 4 Globuri de aur le-a câştigat doar pentru rolul Jessicăi Fletcher, interpretat în toate cele 264 de episoade. Serialul „Verdict: crimă”, ce a fost difuzat timp de 12 ani,  între 1984 şi 1996, în 50 de ţări, inclusiv în România. Lansbury a fost plătită cu 300.000 de dolari pe episod.

Copiii ei au fost la un pas de moarte din cauza drogurilor

Viața ei nu a fost lipsită de drame. Aceasta a mărturisit într-un interviu mai vechi, potrivit Daily Express, că era să-și piardă cei doi copii, băiatul Anthony, 68 de ani, și fiica  Deirdre, 66 de ani, din cauza drogurilor, la sfârșitul aniilor `60. Ca să îi salveze a fost nevoită să plece definitiv din Los Angeles, ea și soțul ei, Peter Shaw, luând decizia să se mute în Irlanda.

„Au început cu cannabis şi au ajuns la heroină. Peter şi cu mine habar n-aveam ce se întâmplă. Nici nu ştiam prea multe despre droguri! Nu știam ce înseamnă când găsești o pipă ascunsă într-un dulap. De ce ar fi trebuit să știm?

Și când am aflat ce înseamnă, nu știam cum să îi ajutăm. Nu existau experți care să le ofere sfaturi părintilor cu copii din familii bune, care foloseau droguri, iar uneori luau chiar și supradoze. Era ca o epidemie. În mod sigur, nu am nicio îndoială că ne-am fi pierdut unul dintre copii, sau chiar pe amândoi, dacă nu schimbam complet mediul, să îi ducem la viața simplă din Irlanda.

În cele din urmă, am găsit un medic care le-a prescris metadonă,  un substitut al heroinei care i-a ajutat în perioada de sevraj. Am fost foarte, foarte norocoși că ne-am dat seama din timp ce se întâmplă. Mutarea în Irlanda le-a schimbat viața“, a povestit Angela.

FOTO: Profimedia

Citește și: