Schumer a dezvăluit că este însărcinată publicând o fotografie a Prinţului Harry cu soţia sa, Meghan, unde le-a înlocuit chipurile cu al ei și al soțului ei.

Postarea a avut și un link către profilul jurnalistei Jessica Yellin, care a publicat recomandările lui Amy Schumer despre viitoarele alegeri parţiale americane. În anunţ, ea a recomandat pentru alegeri 20 de candidaţi democraţi.  Lista ei se încheie cu cuvintele: „Sunt însărcinată – Amy Schumer”.

Citește și: Lidia Buble, aspru criticată după ce s-a fotografiat goală: „Fată de preot! Păcat de tine, la asta chiar nu mă așteptam din partea ta”

Amy Schumer s-a căsătorit cu Chris Fischer în luna februarie

 

View this post on Instagram

 

About to announce some exciting news on @jessicayellin insta page. Please follow her for up to the minute #newsnotnoise she breaks down what’s really going on. She agreed to post a lil noise today for me! Follow her and VOTE!!

A post shared by @ amyschumer on

Schumer este un autor de succes, a scris scenariul şi a jucat în filmul din 2015 „Trainwreck” şi este o vedetă vocală în politică, fiind arestată în timpul manifestărilor faţă de numirea judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă la începutul lunii.

Schumer s-a căsătorit cu bucătarul şef Chris Fischer în februarie.

Amy este una dintre cele mai cunoscute actrițe de comedie din SUA. A jucat în comedia „O tipă dezastru/ Trainwreck“ şi a debutat în domeniul filmelor dramatice cu un rol în pelicula „Thank You For Your Service“, inspirată dintr-un roman scris de David Finkel, ce analizează felul în care sindromul de stres posttraumatic îi afectează pe militarii care revin de pe front.

Amy Schumer a intrat în istorie, devenind prima femeie care a reuşit să intre în Topul 10 al celor mai bine plătiţi actori de comedie. Ea a ocupat poziţia a patra în Topul 10 al celor mai bine plătiţi actori de comedie, cu venituri de 17 milioane de dolari, obţinute în perioada iunie 2015 – iunie 2016.

Citește și: