Fosta vedetă a fost zărită umblând fără haine pe străzile din Los Angeles duminica trecută. Amanda Bynes ar fi încercat să facă autostopul și ar fi oprit o mașină, explicând șoferului că tocmai a avut un episod psihotic. Ulterior, Amanda a sunat ea însăși la Urgențe.

Amanda BynesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Actrița a fost preluată de poliție, care a dus-o la spital, unde a fost pusa sub supraveghere psihiatrică.

Din fericire, Bynes nu ar fi fosr rănită, în ciuda zonei rău-famate în care ar fi fost găsită.

Cine este Amanda Bynes

Amanda Bynes este un fost copil-vedetă, cu o carieră bogată în film și televiziune, ce a cunoscut faima în principal datorită unui show de pe Nickelodeon.

Ulterior, vedeta a cunoscut succesul în filmele de comedie Iubesc pe cine nu trebuie, Ce-și dorește o fată sau Ghici ce-mi place la tine, în vogă în anii 2000.

După o ascensiune fulminantă, cariera Amandei Bynes s-a prăbușit efectiv, actrița având o problemă cu dependența de droguri.

În 2013, ea a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, după câteva incidente periculoase. Starul ar fi dat foc proprietății unui vecin, fiind și atunci internată la psihiatrie.

Cel mai recent, Bynes fusese pusă sub curatela mamei sale, măsură juridică menită să protejeze minorii sau adulții ce nu se pot reprezenta singuri.

De aproximativ un an însă, curatela impusă de tribunal expirase.

Imagini: Hepta, Instagram | Amanda Bynes