Celebra actriţă indiană Aishwarya Rai Bachchan, fostă Miss World, trece prin clipe grele. Diagnosticată la finalul săptămânii trecute cu Covid-19, a fostdusă de urgență la spital în Mumbai, potrivit BBC.

Fiica ei, Aaradhya, a fost, de asemenea, internată. Soțul  actriţei şi socrul ei, actorii Abhishek Bachchan şi Amitabh Bachchan, au fost primii care au luat virusul și se află internaţi de o săptămână din cauza noului coronavius.

Aishwarya Rai Bachchan, soțul ei si fiica, în vârstă de 8 ani, au fost diagnosticați cu covid-19SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Până sâmbătă, actrița şi fiica  sa, Aaradhya,  s-au aflat în izolare la domiciliu. Rai  a postat în urmă cu o săptămână un mesaj emoționant pentru soțul ei, în care îl încuraja să lupte cu boala și să continue să respire. „Continuă să lupți, iubire. Respiră”, a scris actrița la o poză cu soțul ei. Însă, acum și actrița și fetița ei au probleme de sănătate.

Singura care a rămas neatinsă de COVID-19 este soţia lui Amitabh Bachchan, soacra fostei deţinătoare a titlului de Miss World.

Citește și: Și-a înșelat soția, apoi i-a cerut scuze public, iar toată lumea se aștepta să-și anunțe despărțirea, dar cei doi au devenit părinți în mare secret

Aishwarya Rai Bachchan, în vârstă de 46 de ani, a jucat în mai multe filme la Bollywood şi Hollywood. Ea este ambasador pentru mai multe companii multinaţionale. După ce au aflat că membrii familiei sunt infectaţi cu noul coronavirus, numeroşi fani au ţinut săptămâna aceasta ceremonii în care s-au rugat pentru sănătatea lor.

India este a treia cea mai afectată ţară din lume, cu peste 1 milion de contaminări cu noul coronavirus.

Citește și: