Chef Cătălin Scărlătescu, actrița Valentina Fătu și mama Adrianei Bahmuțeanu cad în plasă vineri într-o nouă ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentată de Dan Negru.

Adriana Trandafir se aliază cu Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea ca să-l păcălească zdravăn pe Chef Scărlătescu. Actrița mărturisește că ideea acestei farse a plecat de la asemănarea izbitoare a lui Cătălin cu… soțul ei.

“De când a apărut la TV acest om nu mai am liniște, pentru că lumea îl confundă pe soțul meu cu el. Unii chiar mi s-au adresat cu “doamna Scărlătescu””, povestește Adriana, în show-ul lui Dan Negru. Ce farsă i-au făcut cei trei lui Scărlătescu, se va afla vinerea.

Adriana Bahmuțeanu îi întinde o capcană mamei sale

În aceeași ediție, Adriana Bahmuțeanu se răzbună pe mama ei, iar Vasile Muraru îi plătește o poliță colegei sale de scenă, Valentina Fătu. Cum anume? Evident, pregătindu-le câte o farsă.

“Trebuia să-i fac mamei “o bucată”, pentru că nu mă lasă în nici o dimineață să-mi beau liniștită cafeaua. Are o fixație ca, de la prima oră, să înceapă o discuție despre ce facturi au venit, ce facturi au mai rămas de plătit și așa mai departe… Dar i-am făcut-o și eu, să vadă și ea cum este”, spune realizatoarea de la Antena Stars.

Credit foto: Antena 1 (Diana Oroș)

Vasile Muraru, complot împotriva colegei Valentina Fătu

La rându-i, Vasile Muraru e mulțumit de ceea ce a pus la cale pentru colega sa, Valentina Fătu. “Tot timpul, la cabină, râdea de farsele care mi s-au făcut la “Plasa de stele”. Acum să vedeți ce i-am pregătit eu!”, spune actorul.

Care dintre farsori va fi premiat de jurații Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea cu trofeul “Negrul de Aur” rămâne să se afle mâine, 12 august, de la ora 20.30, în noua ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, la Antena 1.

Credit foto: Antena 1 (Diana Oroș)