Starul în vârstă de 32 de ani a fost dus cu avionul în Australia pentru tratament de urgență, chiar înainte de Crăciun. Starea lui s-a agravat brusc după ce a făcut o ‘formă de febră tifoidă sau o infecție bacteriană similară’.

 

Efron trebuia să petreacă trei săptămâni în jungla din Papua Noua Guinee, însoțit de băștinași și trăind pericole la tot pasul. Însă,  în timpul filmărilor, actorul s-a îmbolnăvit.

El a fost transportat de urgență, cu avionul, la un spital din Brisbane, Australia,  beneficiind de asistență medicală pe perioada zborului.

 

View this post on Instagram

 

Very thankful to everyone who has reached out. I did get sick in Papua New Guinea but I bounced back quick and finished an amazing 3 weeks in P.N.G. I’m home for the holidays with my friends and family. Thanks for all the love and concern, see you in 2020!

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Medicul Glenn McKay, director al Medical Rescue, organizația care a supravegheat zborul lui Efron, a confirmat transportul unui pacient american în vârstă de 30 și ceva de ani din PNG către Brisbane.

Actorul a primit tratament timp de mai multe zile până ce doctorii au căzut de acord că poate zbura în SUA, în ziua de Ajun. Pe contul său de Instagram, Efron le-a mulțumit tuturor celor care și-au făcut griji pentru el. „Sunt acasă de sărbători, alături de familie și prieteni. Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut griji pentru mine. Ne vedem în 2020”, a scris Zac.

 

Se pare că Zac ar fi ajuns în Papua Noua Guinee la începutul lunii decembrie pentru a filma „Killing Zac Efron”.

Serialul documentar prezintă călătoria lui Efron în jungla unei insule periculoase, timp de 21 de zile, potrivit The Hollywood Reporter.