Pe Willie îl știe toată lumea din serialul de succes „Totul despre sex”, pentru rolul prietenului şi confidentului lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), iar recent filma pentru spin-off-ul „And Just Like That…”, însă acesta a fost răpus de boală la doar 57 de ani.

Anunțul trist a fost făcut chiar de fiul lui. „Te iubesc atât de mult, tată. Să te odihnești în pace și sunt fericit că ai împărțit cu mine toate aventurile tale și am putut să realizăm așa multe împreună. Sunt atât de mândru de tine”, a scris Nathen Garson pe Instagram.

Actorul Willie Garson a murit după o luptă cu cancerul pancreatic

Potrivit revistei People, actorul suferea de cancer pancreatic. În ultimele clipe ale vieţii a fost înconjurat de familie.

Michael Patrick King, producătorul executiv al serialului „Totul despre sex” a dezvăluit că Garson a lucrat „chiar şi când era bolnav”.

Willie Garson: Sex and the City star dies aged 57SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Garson a jucat în peste 70 de filme, printre care „Groundhog Day”, „There’s Something About Mary” şi „Fever Pitch”.

În 1998 a debutat „Sex and the City”, unde Garson l-a interpretat de-a lungul sezoanelor pe Stanford Blatch, rol pe care l-a reluat şi în cele două filme ale francizei.

Născut William Garson Paszamant în New Jersey, în 1964, Garson a studiat teatrul şi a obţinut un masterat în arte plastice de la Yale School of Drama. Garson a acceptat apoi roluri secundare în seriale populare de televiziune din anii ’80, cum ar fi „Cheers”, „Family Ties” şi „LA Law” şi a apărut în serii de succes din anii ’90 ca „The X-Files”, „Boy Meets World” şi „Friends”.