Actorul, celebru pentru interpretarea rolului Mni-Me din celebra serie de comedie, avea probleme grave cu alcoolul și acesta a murit din cauza abuzului de alcool.

Pe 2 aprilie, Verne Troyer a fost dus cu ambulanţă de urgență la spital, unde a stat internat timp de trei săptămâni, fiind tratat pentru intoxicație cu alcool. Însă, medicii nu l-au putut salva și acesta s-a stins din viață pe 21 aprilie. Poliţia a decis să deschidă o anchetă, iar miercuri autoritățile din Los Angeles au dat publicităţii un raport oficial în care se arată că actorul s-a sinucis, potrivit TMZ.

Mai mult, imediat după ce a fost dus cu ambulanța la spital, un purtător de cuvânt al pompierilor din Los Angeles a declarat la momentul respectiv că la apelul de urgență de la locuinţa lui Troyer din Hollywood, a fost raportat, un caz de „presupusă otrăvire/ intoxicare”.

Citește și: Cum arată celebra Ally McBeal la 53 de ani! Imaginile cu ea lasă de dorit

Actorul Verne Troyer a recunoscut că avea probleme cu alcoolul

Troyer a recunoscut de mai multe ori în public că are probleme cu alcoolul, iar în aprilie, anul trecut,  fost spitalizat din cauza dependenţei de alcool.

Verne Troyer suferea de nanism, fapt pentru care avea o înălţime de 81 de centimetri și era unul dintre cei mai scunzi oameni din lume.

Actorul  a devenit celebru pentru rolurile Mini-Me din seria „Austin Powers”, precum şi Griphook din primul film al francizei Harry Potter, „Harry Potter şi piatra filozofală” (2001).

Citește și: