Citește și: Îți mai aduci aminte de Adela Noriega, ”regina telenovelelor”? Astăzi împlinește 48 de ani. Cum arată acum regina telenovelelor și cum e viața ei după ce a renunțat la actorie

Steven Seagal (65 de ani) a fost acuzat de jurnalista TV Lisa Guerrero, dar şi de actriţele Rae Dawn Chong, Katherine Heigl și Jenny McCarthy de hărţuire sexuală, după ce au fost invitate de către starul hollywoodian la câte o „audiţie privată“, în urmă cu mai bine de 20 de ani.  Jurnalistă de investigaţie şi actriţă, Lisa Guerrero (53 de ani) a declarat pentru Hollywood Reporter că Steven Seagal a invitat-o, în 1996, la reşedinţa sa pentru a susţine o „audiţie privată“, potrivit National Enquirer. Pentru că a fost o propunere care i s-a părut suspectă, jurnalista s-a prezentat la locuinţa actorului însoţită de o regizoare. Potrivit Lisei Guerrero, actorul le-a deschis uşa îmbrăcat într-un halat de mătase. Le-a invitat înăuntru, după care, i-a spus acesteia să interpreteze un rol, în faţa lui, în timp ce stătea pe un scaun în formă de tron.

Presa din toată lumea a luat foc din cauza lui Steven Seagal

Deşi Lisa Guerrero a povestit că Steven Seagal nu a încercat să o atingă, a descris întâlnirea ca fiind una extrem de „ciudată“ şi i-a spus apoi că „ar putea obţine un rol mai mare dacă s-ar întoarce, de data aceasta, pentru o repetiţie privată“, propunere pe care a refuzat-o.

Frumoasa Katherine Heigl a afirmat că a fost terorizat de Seagal pe când avea doar 16 ani, când cei doi au lucrat împreună la un film. Pe de altă parte, a ieșit la iveală și o înregistrare audio-video în care Seagal le jignește pe toate femeile care îl acuză de hărțuire sexuală. El le numește maimuțe, prostituate și spune că sunt unele dintre cele mai inutile femei pe care le-a cunoscut vreodată.  Ca urmare a declarațiilor sale, presa din toată lumea a luat foc, numindu-l pe starul adorat și în România un predat sexual și un misogin fără margini.

Citește și: