Din păcate pentru fanele sale, actorul era căsătorit. Dar statutul său s-a schimbat între timp. După o relație de 29 de ani, Simon Baker și Rebecca Rigg au divorțat.

„Rămânem prieteni apropiaţi şi cei trei copii ai noştri vor fi întotdeauna cel mai important punct de interes din viaţa noastră”, au spus Baker şi Riggs într-o declaraţie comună.

Baker, în vârstă de 51 de ani, şi Rigg, în vârstă de 53 de ani, s-au cunoscut la începutul anilor 1990, când au jucat împreună în producţia E Street. S-au căsătorit în 1998, după cinci de relație.

Simon Baker offre sa DS à TF1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Simon avea doar 24 de ani când el şi Rebecca au avut primul copil, pe Stella.

Actorul din serialul ”În mintea criminalului” şi Rigg au împreună trei copii: Stella, de 27de ani, Claude, 22 şi Harry, de 19 ani.

În urmă cu trei ani, actorul ”dădea din casă”, povestind despre căsnicia lui. „Aniversările sunt un lucru ciudat, nu-i aşa?”, spunea Baker. „Cred că punem prea multă presiune pe asta. Dar la noi nu este aşa, noi suntem o echipă. De cele mai multe ori, 99% din timp, suntem, cu adevărat, prieteni buni. Nu trebuie să marchez asta cu alte lucruri grozave”, mai declara el. Din păcate, iată că lucrurile nu au mai funcționat.

Deja actorul a fost văzut pe plajă cu o altă femeie, semn că viața merge mai departe.

Actorul australian este celebru și pentru rolul lui Patrick Jane din serialul The Mentalist, care s-a încheiat în 2015.

Vezi și Megan Fox s-a logodit. Nici măcar nu a divorțat încă de Brian Austin

Citește și:

Iadul prin care a trecut cântăreața noastră: „Am făcut TBC, apă la plamâni, colon iritabil și ulcer”. Acum e în plin divorț și a obținut două ordine de protecție împotriva fostului soț

Cum a ajuns Laurette să doarmă în mașină: „Cel mai greu moment al vieții ei”